Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης 2-3

yzy8lRqk9NlWOUdUDRB2Μπορεί να έκανε τα… πάντα για να πετάξει στα σκουπίδια δύο βαθμούς αλλά ο Άρης είχε και ψυχη. Με δέκα παίκτες έφτασε στην ανατροπή μέσα στο Λαγκαδά (3-2 την ΑΠΕ) και αύξησε τη διαφορά από το Νέστο.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις επιτρέποντας στην ΑΠΕ να φτάσει σε δύο γκολ στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε ενώ η αποβολή του Μελισσά άλλαξε τις ισορροπίες σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο.

Γκολ του Πολίτη και… τρεχάτε ποδαράκια μου

Ο Άρης έκανε το γνώριμο παιχνίδι του., Τα εύκολα… δύσκολα δηλαδή καθώς ναι μεν πίεσε από το πρώτο λεπτό και είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί αλλά τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ΑΠΕ Λαγκαδά προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη και «ανέβασε» το βαθμό δυσκολίας του αγώνα για τον Άρη.

Ανατροπή με ψυχή και Κυβελίδη

Και ενώ ο Άρης πέτυχε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου την ισοφάριση με τον Τάτο στο 47’, «κατάφερε» να δεχτεί και δεύτερο γκολ με τον Ντούνγκα να σκοράρει στο 63’.

Το παιχνίδι είχε πάρει εντυπωσιακό ρυθμό. Ο Άρης σοβαρεύτηκε, ισοφάρισε με τον συνήθη ύποπτο Καπνίδη στο 67’ και μετά τα έδωσε όλα για την ανατροπή.

Οι κίτρινοι, όμως, ήταν και πάλι αυτοκαταστροφικοί. Σε ένα χρονικό διάστημα απόλυτης υπεροχής τους, ο Μελισσάς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76’ και η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έπρεπε να διεκδικήσει την ανατροπή με δέκα παίκτες.

Και τα κατάφερε. Ο Άρης έφτασε στο τρίτο γκολ με κεφαλιά του Κυβελίδη στο 86’ και μετά έπρεπε να κρατήσει το… δύο στην άμυνά του. Όπερ και εγένετο. Κράτησε το υπέρ του σκορ και αύξησε τη διαφορά από τον Νέστο που είχε ρεπό.

Συνθέσεις

ΑΠΕ Λάγκαδας: Καλογεράκης, Λεμονής, Ντόσης, Σακαλής, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Ντούγκα, Καρασταύρου, Κρυστάλλης (85΄Κράββαρης), Πολίτης, Ξανθόπουλος (75΄Τσερκέζης)

Άρης: Σιδεράκης, Καζναφέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Γεωργιάδης (72΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Τάτος, Πόι (60΄Βουτσιάς), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου), Κόκε, Καπνίδης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected