Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νάουσας 0-2

12794564_10206348613259863_3143462000526374541_n

Με την καθιερωμένη…selfie γιόρτασαν το πολύ σπουδαίο τρίποντο οι παίκτες του Αχιλλέα Νάουσας, καθώς με τη σημερινή τους νίκη εξασφάλισαν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά, με μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ τα 18 χρόνια, παρουσίασε το γνωστό πρόσωπο αυταπάρνησης και αυτοθυσίας στο σημερινό παιχνίδι και παρά την μεγάλη πίεση που δέχτηκε κατά διαστήματα από την εμπειρότερη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου, άντεξε και πήρε τη σπουδαία νίκη.

Οι “πράσινοι” για ένα ακόμη παιχνίδι θύμιζαν…νοσοκομείο λόγω των πολλών απουσιών, ενώ στο σημερινό παιχνίδι φάνηκε αρκετά και η έλλειψη του Γιώργου Ντάμτσιου, ο οποίος θα χάσει τη φετινή χρονιά.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Άρης Μηνούδης από πλευράς Μέγα Αλέξανδρου (στο 89′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και ο Γιαμαλίδης για τον Αχιλλέα, ο οποίος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90ο λεπτό, για εξύβριση στον αντίπαλο του.

DSCN9904

Δύο τέρματα πέτυχε σήμερα ο Παρθενόπουλος

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “κυανόλευκους”, που στην πρώτη φάση της αναμέτρησης πήραν προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 6′, ο Βακαλίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Τάσος Παρθενόπουλος από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σίμου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Και ενώ θα περίμενε κανείς την αντίδραση των γηπεδούχων, αυτό δεν έγινε πριν το 35′ όταν οι “πράσινοι” ανέβασαν στροφές και απείλησαν την εστία του Ηλιάδη, που για ακόμη ένα παιχνίδι δήλωσε παρόν όποτε χρειάστηκε. Στο διάστημα από το 38′ έως το 45′ η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασε κοντά στο γκολ με τους Άρη Μηνούδη (κεφαλιά που κατέληξε λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι), Κιρκιλιανίδη (εντυπωσιακή απόκρουση Ηλιάδη) και Σερμπίνη, ο οποίος δεν κατάφερε εξ επαφής να νικήσει τον γκολκίπερ του Αχιλλέα.

Το ίδιο δυνατά όπως έκλεισε το ημίχρονο, ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος ο Μέγας Αλέξανδρος και στο 50′ ο Αθανασιάδης δεν έκανε καλό κοντρόλ και τον πρόλαβαν οι αντίπαλοι αμυντικοί ενώ στο 58′ το πλασέ του Αθανασιάδη σε κενή εστία, απέκρουσαν οι αμυντικοί που έσπευσαν να καλύψουν την εστία.

Στο 75′ ο βοηθός ακύρωσε τέρμα του Σαλτουρίδη ως off side ενώ στο 84′ ο Αθανασιάδης αστόχησε από καλή θέση, με τον Αχιλλέα να αναλαμβάνει…δράση στα τελευταία λεπτά, όταν και “κλείδωσε” τη μεγάλη νίκη.

Αρχικά στο 90′ ο Παρθενόπουλος βγήκε στην κόντρα εκμεταλλευόμενος το ανέβασμα των γραμμών των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα τον Σίμο και στο 90+2 ο Κοσμάς βρέθηκε μια ανάσα από το 0-3.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αχιλλέα να πανηγυρίζει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και τους παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου ιδιαίτερα προβληματισμένους μετά την 10η φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Πίτο

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σίμος, Παντριάς, Μηνούδης Α., Ασημακόπουλος (46′ Μητσιώτης), Ντόι, Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Κιρκιλιανίδης, Βελικούδης (62′ Καραούσογλου), Σούρλας Δ., Αθανασιάδης

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Βακαλίδης (90’+1 Στογιάννος Ρ.), Δημητρίου, Στογιάννος Γ., Μπιγκάνος, Γιαμαλίδης, Κοσμάς, Τσαρτσίου (78′ Σαμαράς Τ.), Παρθενόπουλος (90’+2 Ψαθάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected