Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-0 (photos)

P2280100

Ένα ακόμη αγχωτικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό Νάουσας, σπουδαίο όμως παράλληλα καθώς ξέφυγε πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση (η Ακαδημία είχε ρεπό) ενώ πλησίασε στην κορυφή τον Απόλλων που ηττήθηκε στα Μονόσπιτα.

“Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” όμως και στην προκειμένη περίπτωση η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη πήρε αυτό που ήθελε έστω και με το ρευστό 1-0. Το γκολ μάλιστα σημειώθηκε πολύ νωρίς (1ο’) με σκόρερ τον Νίκο Χατζηιωαννίδη, που τελικά αποδείχτηκε αρκετό για τους “ερυθρόλευκους”. Ο Αγροτικός Αστέρας από την άλλη πλευρά, είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση και παράλληλα τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στο 47′, το πέναλτι όμως που εκτέλεσε ο Κατσαπελίδης απέκρουσε ο Θάνος Μπουμπουλέντρας.

P2280039Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα, ωστόσο αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο συνάδελφος του Κωνσταντίνος Μαυρίδης, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του μία σειρά εξαιρετικών επεμβάσεων αλλά και με τις αποτελεσματικές του εξόδους, βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Αγροτικός να μείνει πάντα κοντά στο σκορ.

Παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, μια νίκη για τον Ολυμπιακό που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο του στόχο. Από την άλλη πλευρά, ο Αγροτικός Αστέρας δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη σωτηρία του, ωστόσο βρίσκεται πολύ κοντά καθώς 5 αγωνιστικές πριν το τέλος, η διαφορά από τη 13η θέση είναι στους 7 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Χατζήιωαννίδης, Μήτσικας Π., Μπλιάτκας, Μήτσικας Α., Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης (82’ Πατρακίδης), Λέσι, Βουδούρης (68’ Παπανάνος), Ιτσκάρας (89’ Κατσαράκης), Κωστόπουλος.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μαυρίδης, Κουβατσίδης, Χολέβας, Εμμανουηλίδης, Ζέρβας, Λασκάρογλου (80’ Παυλίτσας), Σαμψωνίδης (80’ Μανωλάς), Δήμου (68’ Χατζήνικολάου), Αντωνιάδης, Ρηγόπουλος, Κατσαπελίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected