Κατηγορίες
Γενικά

Super League – Ο Λεβαδειακός έβαλε “στοπ” στο σερί του Πανιωνίου!

imageΣερί ήταν και πάει για τον Πανιώνιο. Ο Λεβαδειακός έφυγε με το διπλό (2-0) από τη Νέα Σμύρνη και έβαλε στοπ στο σερί 11 αήττητων αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που “έτρεχε” η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Με 10 παίκτες από το 12ο λεπτό οι “κυανέρυθροι”.

Το ματς ξεκίνησε από νωρίς άσχημα για τον Πανιώνιο. Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Μάντζιος μπήκε στην περιοχή, έκανε την μπαλιά στονΓιακουμάκη κι εκείνος άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο γκολ που δέχθηκαν οι “κυανέρυθροι” στην έδρα τους στο πρώτο ημίχρονο τη φετινή σεζόν. Στο 13ο λεπτό τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Ανσαριφάρντ έκανε ένα “δολοφονικό” μαρκάρισμα πάνω στον Μουλόπουλο και δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Δελφάκη. Παρά την αποβολή του Ιρανού επιθετικού, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος. Είχε την κατοχή της μπάλας και έχασε και κάποιες καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο Λεβαδειακός όμως ήταν πιο κυνικός και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (45′) ο Γιακουμάκης και πάλι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κόρμπου και “κρέμασε” τον Διούδη για το 0-2.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος βγήκε και τα έπαιξε όλα για όλα, προκειμένου να επιστρέψει στο παιχνίδι. Στο 59ο λεπτό ο Καραμάνος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Βερέμκο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα των Βοιωτών, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Όσο περνούσε η ώρα, ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα και να κάνει διαχείριση του σκορ και τελικά τα κατάφερε, φεύγοντας με το διπλό (2-0) από τη Νέα Σμύρνη.

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Διούδης, Τασουλής (77′ Μπαργκάν), Ρισβάνης, Κόρμπος, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (64′ Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Μασούρας (60′ Καθάριος), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Στάθης, Ατζαγκούν, Μίνγκας (77′ Τοπί), Γιακουμάκης (87′ Μπεν), Μάντζιος.

περισσότερα στοιχεία στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected