Κατηγορίες
Διάφορα

“Cafe στο 90′” – Αναμένεται… sold out στις θέσεις για το αποψινό ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός!

ÍÔÏÌÉÍÃÊÅÆ  ÐÁÏÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  PAOK - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Το μεγάλο ντέρμπι του «Δικέφαλου» με τους Πρωταθλητές Ελλάδας δίνει άλλο “χρώμα” στην αποψινή βραδιά στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Η πρώτη «μάχη» του… ζευγαριού φιλοξενείται το απόγευμα της Τετάρτης (2/3, 19:30) στην Τούμπα, όπου οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κάνουν το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, την στιγμή που οι Πειραιώτες, λίγες ώρες μετά την εξασφάλιση του τίτλου στην Super League, αναζητούν την τρίτη φετινή νίκη απέναντι στον «Δικέφαλο» ενόψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκτός ο Ροντρίγκες

Ο Ίγκορ Τούντορ κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», χωρίς να υπολογίζει στον Γκάρι Ροντρίγκες που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του, αλλά και τους Γλύκο, Μπερμπάτοφ, Σκόνδρα και Κωνσταντινίδη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Αντόνις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκ, Μακ, Αθανασιάδης.

Με Σιόβα και Ομάρ

Στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα βρίσκονται οι δύο αμυντικοί, εν αντιθέσει με τους Μαζουάκου, Ζντιέλαρ, Ντουρμάζ και Πάρντο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Κασάμι, Λάτσι, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected