Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕΚ και Ατρόμητος για μια θέση στον τελικό

aek3_533_355Μετά το επεισοδιακό ντέρμπι στην Τούμπα, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζονται στο ΟΑΚΑ, όπου η Ένωση υποδέχεται τους Περιστεριώτες στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο «Δικέφαλος» φιλοξενεί το «συγκρότημα» του Τραϊανού Δέλλα, στις 19:30 (Onsports, OTE Sport 3) στο Ολυμπιακό Στάδιο και θέλει να κάνει το πρώτο… βήμα για την εξασφάλιση του «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος της ΑΕΚ είναι το μηδέν στην άμυνα, ενόψει του επαναληπτικού στο Περιστέρι.

Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» με οδηγό τη νίκη τους στο ματς του πρωταθλήματος, πριν από μερικές εβδομάδες, θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να έχουν το προβάδισμα στο δεύτερο ματς του ζευγαριού.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Μπάλλας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Θεοδωράκης, Σουμπίνιο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected