Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων το Σαββατοκύριακο (5-6/3)

agrotikos-asteras-logo-bigΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 6/3/2016, στις 15:00, στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής Βόλου, με την αντίστοιχη ομάδα του Μαγνησιακού, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, που είχε αναβληθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.

Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Κουκούλης Αδάμος με βοηθούς τον κ. Ντελέζο Θωμά και την κ.  Γκανάτσιου Ευαγγελία, από της ΕΠΣ Λάρισας.

ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 6/3/2016, στις 16:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Σάββατο 5/3/2016 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνο, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τις αντίστοιχες ομάδες της Ακαδημίας Μακροχωρίου.

Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 09:45 το πρωί, στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, στην Αγία Βαρβάρα.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή καθώς και στολή αγώνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected