Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερή…εκδίκηση της Λίβερπουλ για τον χαμένο τίτλο! (vid)

_88550230_milner_reutersΗ Λίβερπουλ πήρε εκδίκηση για το χαμένο τρόπαιο, επικράτησε 3-0 της Σίτι και έβαλε φρένο στις ελπίδες τίτλου! Στο -10 από την κορυφή οι Πολίτες, στην τετράδα η Γιουνάιτεντ. 

Την Κυριακή κατέκτησε το League Cup, ωστόσο τρεις ημέρες αργότερα χάνει τον τίτλο του πρωταθλήματος! Βαριά ήττα 3-0 από τη Λίβερπουλ και στο -10 από την κορυφή η Σίτι, η οποία μετρά ένα ματς λιγότερο. Το Ανφιλντ αποδείχθηκε… αφιλόξενο ακόμα μια φορά για τους Πολίτες, μιας και η τελευταία τους νίκη… χάνεται στο 2003. Από τότε, η Λίβερπουλ μετρά 9 νίκες! Οι παίκτες του Κλοπ ήταν πιο ορεξάτοι, πήραν τον έλεγχο, έκλεισαν τους διαδρόμους, όμως δεν είχαν τις λύσεις να απειλήσουν. Ωστόσο, στην πρώτη τους ευκαιρία βρήκαν και τον δρόμο προς τα δίχτυα! Ο Λαλάνα πήρε την μπάλα, βρήκε χώρο και με δυνατό σουτ νίκησε τον Χαρτ, ο οποίος έχει μερίδιο ευθύνης! Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, αφού στο 41′ ήρθε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά, ο Φιρμίνο πέρασε υπέροχα στον Μίλνερ, ο οποίος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0! Ο μέσος των Κόκκινων είχε σωτήρια τοποθέτηση και στην κεφαλιά του Αγουέρο στο 45′ κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Ο Οριγκί με το… καλημέρα του β’ μέρος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, ωστόσο στο 57′ ήρθε το τρίτο τέρμα. Πρωταγωνιστής ο Φιρμίνο ο οποίος με δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χαρτ. Χέντερσον και Αλεν έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα τέταρτο γκολ, με τη Σίτι να έχει μείνει στους… πανηγυρισμούς της Κυριακής!

https://www.youtube.com/watch?v=7bhLFaa1q8I

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected