Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 23ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ1111111111111111111111111111

Η πρώτη αγωνιστική για τον μήνα Μάρτιο περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για τον τίτλο και την παραμονή αλλά και αρκετές χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα, λόγω της θέσης των ομάδων στην κατάταξη.

Το ματς που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα αυτό του Δημοτικού Γηπέδου Χαρίεσσας, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Φίλιππο Μελίκης, δύο ομάδες που βρίσκονται στη δύο τελευταίες θέσεις και τις χωρίζουν τέσσερις βαθμοί. Με νίκη των “κιτρινόμαυρων”, ο Φίλιππος αποχαιρετά την Α1 Ερασιτεχνική, ωστόσο αν οι “ερυθρόλευκοι” καταφέρουν να φύγουν με το τρίποντο από τη Χαρίεσσα, τότε η μάχη για την αποφυγή της 14ης θέσης θα έχει τρία ακόμη…επεισόδια!

Όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου, οι δύο μονομάχοι έχουν δύσκολες εξόδους σε Αλεξάνδρεια και Επισκοπή αντίστοιχα, δύο εβδομάδες (μεσολαβεί η διακοπή για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας) πριν το μεταξύ τους παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον τίτλο.

Ας δούμε το ρεπορτάζ των ομάδων ένα 24ωρο περίπου πριν τη σέντρα της 23ης αγωνιστικής, που ξεκινά στις 16.00μμ

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

paok Naousa

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα : Ένα από τα πλέον κλασικά παιχνίδια τείνει να γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, που τέθηκαν αντιμέτωποι πριν από περίπου έναν μήνα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με νικητή τον “δικέφαλο”. Κάτι παρόμοιο άλλωστε συνέβη και την περίοδο 2014-2015, ενώ στον πρώτο γύρο της φετινής σεζόν, οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με σκορ 2-0.

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη, που με τη νίκη το προηγούμενο Σάββατο στην Επισκοπή, “σφράγισε” την παραμονή στην κατηγορία. Πάντα όμως η πρόκληση κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο ΦΑΣ Νάουσα είναι δεδομένη, ωστόσο το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (9/3) με τον Μακεδονικό, για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Οριακό το παιχνίδι αντίθετα για το συγκρότημα του Γιάννη Κερλίδη και αν καταφέρει να φύγει αλώβητη από την έδρα του “δικεφάλου”, τότε θα υποδεχτεί σε δύο Σάββατο τον ΑΣ Ειρηνούπολης (μεσολαβεί το κενό του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας) με το αβαντάζ των τριών βαθμών. Για τους “κυανόλευκους” δεν υπάρχουν απουσίες (πλην του Τρύφωνα Νίκου που κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει στο ντέρμπι τίτλου) στο αυριανό παιχνίδι και αναμένεται να παραταχθεί η πιο ιδανική ενδεκάδα για την πολυπόθητη νίκη.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 43.05 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Τελικός Κυπέλλου), 1-1, 5-4 πεν 2014/2015 (Τελικός Κυπέλλου), 2-0  2014/2015, 1-2

https://youtu.be/ez_VK-ptGVg

βίντεο από emvolos.gr

Episkopi Eirinoupoli

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΣ Ειρηνούπολης : Άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, καθώς αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τη 13η θέση και στην προσπάθεια αυτή ο νεαρός τεχνικός είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση να τίθενται άπαντες στη διάθεση του, πλην του Ζαχαρία Ορδουλίδη, για τον οποίο είναι άγνωστο αν θα προλάβει να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Μαντζιαρίδης προετοίμασε την ομάδα του με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, που θα διατηρήσει τους περσινούς πρωταθλητές σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο ΦΑΣ Νάουσα. Η νίκη αύριο θα δώσει τη δυνατότητα στους “τζιαλορόσι” να μεταβούν σε δύο Σάββατα στο ΔΑΚ Νάουσας και να διεκδικήσουν τη νίκη, που θα τους φέρει και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον νεαρό τεχνικό ενόψει του αυριανού αγώνα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 7.07 χλμ

Προϊστορία : 2013/2014 (Α2), 2-5

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα αε αλεξανδρειας

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου, δίκην και της μη βαθμολογικής σκοπιμότητας των δύο ομάδων. Αυτό άλλωστε, δίνει και τη δυνατότητα στους δύο προπονητές να χρησιμοποιούσουν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τον Παναγιώτη Καραμεταξά δύο είναι οι σημαντικές απουσίες ενόψει του αυριανού αγώνα, καθώς θα απουσιάσει ο τραυματίας Χρήστος Σακελλάρης αλλά και ο τιμωρημένος Αντώνης Γιαμαλίδης, που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι. Αντίθετα, επιστρέφει ο Γρηγόρης Γκέτσος που εξέτισε την ποινή του.

Το pregame της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Στην αντίπερα όχθη, μοναδική απουσία για τον Κυριάκο Καρασαββίδη είναι ο Θωμάς Σαμαράς, που χάνει τη φετινή χρονιά ενώ θα αγωνιστεί κανονικά ο Γιώργος Αναστάσης, του οποίου ο τραυματισμός στο επεισοδιακό παιχνίδι με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ανησύχησε τους ανθρώπους των “πρασίνων”. Παράλληλα, επιστρέφει ο Γιώργος Λέκκας, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 43.89 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

pontiaki makroxvri

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Μακροχώρι : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο αυριανό παιχνίδι, με το Μακροχώρι να επιδιώκει τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Μοναδική απουσία για τον Χρήστο Υφαντίδη στο αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Λευτέρης Κίτσας, που στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕ Αλεξάνδρειας υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού ενώ για τον Μάκη Γιαννόπουλο δεν υπάρχουν απουσίες στην αποστολή για τον Άραχο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 27.40 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα ΣΗΜΑ ΓΑΣ

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Κοπανού : Χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα ο αυριανός αγώνας στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, καθώς αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ11

Οι δύο προπονητές αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν λιγότερο τη φετινή σεζόν, με μοναδικές απουσίες από πλευράς ΓΑΣ Κοπανού καθώς εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Δημήτρης Κελέσμητος και Δημήτρης Πρόιος.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 20.57 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

rodoxori Trikala

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μία νίκη για να οριστικοποιήσει την παραμονή του στην κατηγορία θέλουν οι “κυανοκίτρινοι” και στο αυριανό παιχνίδι θα την επιδιώξουν, κόντρα σε έναν αντίπαλο όμως που μπορεί να έχει εξασφαλίσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την παραμονή του, ωστόσο παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Μοναδική απουσία για τον Δημήτρη Χαλκιά είναι ο Σπύρος Κοτζαχρήστος, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο, ενώ επιστρέφει ο Χριστόφορος Γιάτσος που απουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Από την άλλη πλευρά, αρκετές είναι και πάλι οι απουσίες για τον Γιώργο Ντάμτσιο, καθώς εκτός της δικής του δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν οι τραυματίες Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης αλλά και ο Άρης Μηνούδης, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας. Αντίθετα, επιστρέφει ο αδελφός του Χρήστος, που εξέτισε την ποινή του.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 69.95 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-3

χαριεσσα meliki

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης : Ο “υπέρ πάντων αγών” της μάχης για την παραμονή! Το αβαντάζ βεβαίως το έχουν οι “κιτρινόμαυροι”, που βρίσκονται στο +4 από τον αυριανό τους αντίπαλο, ωστόσο σε περίπτωση “διπλού” για τον Φίλιππο, η υπόθεση υποβιβασμός παίρνει δραματικές διαστάσεις στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές!

Η προετοιμασία της ΑΕΧ υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηαθανασίου, περιελάμβανε την απαραίτητη τακτική ανάλυση αλλά και την ψυχολογική τόνωση ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα, με τον έμπειρο προπονητή να μην υπολογίζει στους τραυματίες Βασίλη Στογιάννη και Μπάμπη Τηλκερίδη.

Παρόμοια διαδικασία και για τους “ερυθρόλευκους” που θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ένα τρίποντο θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι της 13ης θέσης. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αντώνη Πιτσάβα, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό,

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.33 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-0  2013/2014, 0-1  2012/2013, 4-5

μπαλα911

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (LIVE από το SportsUp):

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Μακροχώρι

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Κοπανού

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΣ Ειρηνούπολης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected