Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Ζόρια για Τσέλσι, επέστρεψε στις…τεσσάρες η Σίτι (vids)

Chelsea-vs-Stoke-City-Highlights-2016-EPLΜετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα η Τσέλσι επέστρεψε στο αγαπημένο της φετινό αποτέλεσμα, την ισοπαλία, καθώς αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κερδίσει την Στόουκ (1-1) και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «Μπλε»: γκολ ο Τραορέ στο 39΄ και 1-0 για την περσινή πρωταθλήτρια. Η Τσέλσι κρατούσε με άνεση το υπέρ της σκορ, όμως στο 85΄ συντελέστηκε θαύμα αγωνιστικών θαυμάτων: ο Ντιούφ πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από μία αιωνιότητα (είχε να σκοράρει από τον Σεπτέμβρη) και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Στόουκ.

Μ’ αυτό το «x» οι «Μπλε» χαλάστηκαν εμφανώς, καθώς με τη νίκη της Γουέστ Χαμ έμειναν πίσω 9 ολόκληρους βαθμούς από την 5η θέση. Κατά πως φαίνεται, η επόμενη στάση που θα κάνει το τραινάκι θα είναι αυτή που θα έχει μπροστά της μια ευμεγέθη πινακίδα. Θα γράφει πάνω της «Μείναμε έξω από την Ευρώπη».

δείτε βίντεο στο sdna.gr

_88601330_sergioagueroscorescity'sthirdgoal

Η Μάντσεστερ Σίτι λίγο μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ σκόρπισε την Άστον Βίλα (4-0) και δείχνει ικανή να κυνηγήσει μέχρι τέλους την Λέστερ!

Τέτοια ματς δεν αποτελούν τεστ τίτλου. Είναι μία υποψήφια για πρωτάθλημα και η άλλη πιθανώς η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Επειδή όμως στον μαγικό κόσμο της Premier League μπορούν να συμβούν τα πάντα, καμία νίκη δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Λίγο μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και με κορυφαίο τον Κουν Αγκουέρο, σκόρπισε με 4-0 την Άστον Βίλα, δείχνοντας ότι είναι ο πιο σοβαρός διεκδικητής του τίτλου μετά την Λέστερ.

Η αντίσταση των «χωριατών» που έπαιξαν με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα κράτησε για ένα ημίχρονο. Με την σέντρα της επανάληψης (48’), ο Γιάγια Τουρέ άνοιξε το σκορ και το πάρτι ξεκίνησε. Ο Κουν Αγκουέρο πήρε την σκυτάλη και με δύο γκολ (50’, 60’) έβαλε υποψηφιότητα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ενώ ο Στέρλινγκ (66’) σφράγισε το τελικό 4-0. Το μόνο που «χάλασε» τους οπαδούς των «πολιτών» το χαμένο πέναλτι του Αγκουέρο (72’ δοκάρι κι άουτ) που στέρησε την ευκαιρία στον Αργεντινό για ένα ονειρώδες χατ-τρικ.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected