Football League

Football League – Μεγάλο “διπλό” του Κισσαμικού στο Μενίδι!

Goal_1-0_1Ο “ατσάλινος” Κισσαμικός έκανε το μεγάλο κόλπο μέσα στο Μενίδι και επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού, ανεβαίνοντας πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας της Football League!

O Kiσσαμικός συνεχίζει να τα καταφέρνει εξαιρετικά στη Football League. Οι Κρητικοί, που πέρυσι εξασφάλισαν την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, επικράτησαν 1–0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι, και έφτασαν τους 33 βαθμούς ύστερα από 22 αγώνες.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου σημείωσε στο 41′ ο Αυγενικού. Ο νεοαποκτηθείς χαφ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και αφού πρώτα χτύπησε στη συμβολή των δοκών, κατέληξε στα δίχτυα! Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 74′ ο Ταμπάκης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Ομπράντοβιτς. Ο βοηθός ωστόσο σήκωσε τη σημαία και ακύρωσε το γκολ. Αυτό εξόργισε τους οπαδούς του Αχαρναϊκού, οι οποίοι του πέταξαν αντικείμενα.

Έπειτα από μερικά λεπτά διακοπής ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου, αλλά μέχρι τέλους δεν άλλαξε τίποτα. Έτσι ο Κισσαμικός πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Αυγενικού σκόραρε στο ντεμπούτο του, αλλά και το γεγονός ότι οι Χανιώτες εξασφαλίζουν την παραμονή, καθώς ακολουθούν τρίποντα στα χαρτιά με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου.

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Εμέκα, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Όμο, Παπατόλιος (56′ Μήλιος), Ταμπάκης, Μπέλιτς (56′ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (80′ Καλογερόπουλος), Παβίσεβιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (86′ Πότσι), Ν’ Γκουέμ, Μάντζης (67′ Ποσίνκοβιτς), Βαττής (82′ Τσικουδάκης), Σαπαλίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected