Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στο Αιγινίο ο Γιώργος Ρογγότης!

32a789d504d72a781ffaae003187c532_lΧωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ο Αιγινιακός θα ταξιδέψει αύριο στο γειτονικό Κίτρος για το πιερικό ντέρμπι με την Πύδνα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στη μια το μεσημέρι από το Αιγίνιο έχοντας όλους του ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους αφού και όσοι είχαν μικροπροβλήματα αποθεραπεύτηκαν πλήρως και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

Τόσο ο Βούλγαρος Ράτκο, όσο και ο Κουτσοσπύρος προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα κανονικά και θα βρίσκονται στην αποστολή, σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια που απομένουν στην πορεία της ομάδας του Αιγινίου προς τον τίτλο.

Ο Τάντιτς ο οποίος σημειωτέον διαθέτει Ελληνικό διαβατήριο, ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, προπονήθηκε και είναι έτοιμος να αγωνισθεί.

Ο νεαρός Φερίτ επανήρθε μετά την επέμβαση που του έγινε στον μηνίσκο και είναι κι αυτός απόλυτα υγιής μετά την αποθεραπεία του.

Τέλος, παίκτης του Αιγινιακού είναι ο πρώην αρχηγός της Κ20 Βέροιας με καταγωγή από την Ημαθία, Γιώργος Ρογγότης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκλεισε αρχικά στην Παναχαϊκή αλλά λόγω του προβλήματος της Πατρινής ομάδας με την ΕΕΑ δε γινόταν να του εκδοθεί δελτίο και τελευταία ημέρα των μεταγραφών κατέληξε στον Αιγινιακό.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected