Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο στη σημερινή “εφτάρα”! (vid)

_88600547_ronaldo_ball_reutersΟ Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε ένα ακόμα καρέ στο εμφατικό 7-1 επί της Θέλτα και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος!

Είναι από αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με λαϊκά δικαστήρια από την εξέδρα και πανό κατά πάντων, τελείωσε μέσα σε αποθεωτικά χειροκροτήματα. Ένα ύποπτο ματς απέναντι σε μία «ζημιάρα» ομάδα (Θέλτα) τελείωσε με την δεύτερη πιο ευρεία νίκη της σεζόν. Από εκεί που ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα άκουσε για μία περίεργη χειρονομία του προς την εξέδρα, όταν σκόραρε το πρώτο του γκολ στο ματς, τελείωσε μέσα στα ρεκόρ, με τον Πορτογάλο να κάνει καρέ, να γίνεται δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος (έφτασε τα 253 τέρματα, ένα μπροστά από τον Τέλμο Θάρα) και να φεύγει μέσα σε βροχή χειροκροτημάτων. Όλα αυτά στο χορταστικό 7-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Θέλτα…

Είναι περίεργο… μαγαζί η Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πάντα αλλάζουν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Ζιντάν επέλεξε να κρατήσει στον πάγκο ένα σωρό κόσμο (Χάμες, Μαρσέλο, Μπέιλ) ενόψει Ρόμα και κατεβάζοντας ενδεκάδα με Μπόρχα Μαγιοράλ, Λούκας Βάθκεθ, Κόβατσιτς και Κασεμίρο το ματς μύριζε γκέλα. Μάλιστα οι πρώτες αποδοκιμασίες ξεκίνησαν στο 14ο λεπτό, όταν ο Ιάγκο Άσπας μόνος από την μικρή περιοχή σημάδεψε το δοκάρι και πλάσαρε πάνω στον Νάβας στην επαναφορά.

Αυτό που έγινε στην συνέχεια, ουδείς μπορούσε να το φανταστεί. Μία κεφαλιά του Πέπε (40’) άνοιξε το σκορ και από εκεί και μετά η ομάδα του Βίγκο παραδόθηκε. Στο πρώτο γκολ του Κριστιάνο (49’, 2-0) μία χειρονομία του Πορτογάλου προς την εξέδρα (έδειξε το αυτί του, θέλοντας να ακούσει τυχόν αποδοκιμασίες) δίχασε την εξέδρα, όμως από εκεί και μετά όλα έγιναν γιορτινά.

Ο CR7 με ένα φάουλ (57’), ένα γκολ σε κενή εστία (64’) και μία κεφαλιά (75’) έφτασε τα 253 γκολ και ξεπέρασε τον θρυλικό Τέλμο Θάρα στην δεύτερη θέση των σκόρερ της Primera Division, παίρνοντας όλο το γήπεδο με το μέρος του. Στον δικό του ρυθμό συνέχισαν οι Χεσέ (77’) και Μπέιλ (80’), με την Θέλτα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής (61’) με τον Ιάγκο Άσπας στο απίστευτο 7-1, που επανέφερε ξανά την ηρεμία στην Μαδρίτη, τουλάχιστον για ένα βράδυ…

δείτε τα βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected