Γενικά

Σοκ στην Αργεντινή με τη φωτογραφία του Τέβες με τους χούλιγκανς

Carlos-Tevez-makes-Boca-Juniors-DebutΣάλος στην Αργεντινή έχει προκαλέσει η φωτογραφία του Κάρλος Τέβες στην οποία φαίνεται να… γιορτάζει με σκληρούς χούλιγκαν.

Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς έγινε στόχος πολλών επικριτικών σχολίων μετά την δημοσίευση μιας φωτογραφίας, στην οποία φαίνεται να τρώει και να πίνει με μέλη των «Barras Bravas» των σκληροπυρηνικών οπαδών που ουσιαστικά είναι οι… μπράβοι του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και ευθύνονται για τις περισσότερες θανατηφόρες συθγκρούσεις στα γήπεδα της χώρας.

Ο Τέβες φαίνεται να περνά μερικές στιγμές χαλάρωσης παρέα με μερικούς από τους επικεφαλείς της οργάνωσης, κάτι που έχει προκαλέσει σάλο στην Αργεντινή. «Ο Τέβες είναι ποδοσφαιριστής σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και το γεγονός ότι αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο ανθρώπους που λιμαίνονται το ποδόσφαιρο μας είναι σίγουρα είδηση που δεν μπορούμε να αποκρύψουμε. Δουλειά μας είναι να καταγράψουμε αυτό που συνέβη» ανέφερε ο Μάουρο Φούλκο, δημοσιογράφος που δημοσίευσε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν σχολίασε το γεγονός, ενώ ο μάνατζέρ του τόνισε ότι ο Τέβες κάνει παρέα με πολλούς ανθρώπους και αυτό δεν είναι επιλήψιμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected