Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Ακαδημία Βέροιας 2-0 (photos)

IMG_7123Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας. 

Η ομάδα του Μάριου Κατικαρίδη, με μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, πήρε αυτό που ήθελε, σε αντίθεση με τους “βυσσινί” που έμειναν αρκετά πίσω στη διεκδίκηση των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η σημερινή αναμέτρηση κρίθηκε στο πρώτο μέρος, όταν και οι “πράσινοι” πέτυχαν και τα δύο τους τέρματα και μάλιστα από την άσπρη βούλα, σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι του Ρηγόπουλου.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

4′ ΓΚΟΛ! Ανατροπή του Αντωνιάδη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρηγόπουλος ο οποίος με εύστοχο χτύπημα έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0)

15′ Ωραίος συνδυασμός των επιθετικών του Αστέρα με τελευταίο αποδέκτη τον Δήμου, που βγήκε μόνος από πλάγια αλλά το σουτ που επιχείρησε, κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κούβαρου.

17′ Σέντρα του Ρηγόπουλου προς τη μικρή περιοχή, ο Σερασκιέρης δεν κατάφερε να σπρώξει με προβολή τη μπάλα τα δίχτυα.

29′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Σερασκιέρη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε το χέρι του Χρήστου Παπαδόπουλου και ο ρέφερι κ. Βρέσκας καταλόγισε πέναλτι για δεύτερη φορά. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Ρηγόπουλος ο οποίος ευστόχησε (2-0).

34′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαβριηλίδη, η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μυλώση.

41′ Κίνηση του Αντωνιάδη από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και το σουτ που δοκίμασε, απέκρουσε σωτήρια ο Κούβαρος σε κόρνερ.

48′ Σουτ το Μούτσα από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Μυλώσης.

60′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουβατσίδη, η μπάλα άουτ.

69′ Ο Σερασκιέρης πρόλαβε την έξοδο του Κούβαρου, την κεφαλιά όμως που επιχείρησε πρόλαβε προ της γραμμής ο νεαρός πορτιέρο της Ακαδημίας.

80′ Αντεπίθεση για τον Αγροτικό, ο Σερασκιέρης έκανε το σουτ, απέκρουσε προς στιγμή ο Κούβαρος και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά μπλόκαρε σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

85′ Λάθος της άμυνας των γηπεδούχων Κουβατσίδης, αποδέκτης της μπάλας ο Κούβαρος αλλά στο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Μυλώσης.

86′ Κεφαλιά του Σερασκιέρη στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενουμένων.

90+1′ Αντεπίθεση για τον Αστέρα, ο Παρασκευαϊδης έπιασε το δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχολιό και Παυλίδη Θ.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Κουβατσίδης, Σαμψωνίδης, Λασκάρογλου, Εμμανουηλίδης, Δήμου (66′ Παρασκευαΐδης) Ζέρβας, Σερασκιέρης (93′ Παυλίτσας),  Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης (88′ Γαλάνης), Κοντογιάννης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (Θεόδωρος Τέγος): Κούβαρος Αντ., Γαβριηλίδης, Ταρατσίδης, Μούτσα, Μπούγκαρτσιτς (46′ Απαζίδης), Μπρανιώτης, Σοφιανίδης, Κούβαρος Ε., Παπαδόπουλος Χ., Πορφύρης, Γκιουλέκας (65′ Σαντικίδης)

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected