Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Κοπανού 1-0

DSC050851

Γρήγορα θα ξεχαστεί το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, όπου οι 50 περίπου θεατές…δεινοπάθησαν αναμένοντας μια καλή φάση, πόσο μάλλον ένα τέρμα!

Αυτό άργησε κατά 93 λεπτά, που έδωσε τελικά και τη νίκη στον Ατρόμητο, ο οποίος επέστρεψε και πάλι στην 5η θέση της βαθμολογίας. Σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία φάνταζε ως το αποτέλεσμα των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν, στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ζερδαλής εκτέλεσε το φάουλ για τους γηπεδούχους και ο Μπρέγκου που πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην αντίπαλη περιοχή, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Αντιφάκου.

Αυτή άλλωστε ήταν και η πιο…συγκινητική στιγμή της αναμέτρησης, με το υπόλοιπο χρονικό διάστημα να κυριαρχούν οι πολλές μονομαχίες αλλά και το πολλά λάθη εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” επιδόθηκαν κυρίως σε παιχνίδι αντεπιθέσεων, χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο.

Οι δύο καλές στιγμές που μπορούν να καταγραφούν ως ευκαιρίες είναι το εξ επαφής σουτ του Κωστογλίδη, που κατέληξε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι αλλά και το δοκάρι του Σπυρίδη στο 82′, ανοίγοντας ουσιαστικά το 10λεπτο στο οποίο (ξαφνικά) ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα.

Η σημερινή νίκη ήταν η 9η φετινή (6η εντός) για τους “κυανόλευκους”, ενώ ο ΓΑΣ γνώρισε την 7η ήττα, την 4η μακριά από τον Κοπανό.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ11

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Λιόλιο

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Συμεωνίδης, Μουρατίδης, Ασλάνογλου, Παγγούρας, Αβρανιτίδης, Τσανασίδης, Κωστογλίδης, Λιλιόπουλος (73′ Συμεωνίδης), Ζερδαλής, Τσιολάκης, Μπρέγκου.

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Χαραλαμπίδης (67′ Μποζίνης Κ.), Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Σπανός, Πέτγαζλης (70′ Σπυρίδης), Καψάλης, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Γρυπούδης (60′ Τζιβάρας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected