Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πιερικός 1-1

DSC_9200Ισόπαλο χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Νεοκαισάρειας ανάμεσα στον γηπεδούχο Αχιλλέα και τον συντοπίτη Πιερικό.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε αρκετό κόσμο και σε γενικές γραμμές είχε καλό ρυθμό, δυο γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές.

Ο Αχιλλέας ήταν πιο «ζωηρός» στο πρώτο μέρος και μετά από ένα μέτριο αγωνιστικά 25λεπτο, κατάφερε να προηγηθεί στο 26΄με κεφαλιά του Μανίκα σε εκτέλεση κόρνερ του Νάκα.

Ο πρώην αρχηγός του Πιερικού δε πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε.

DSC_9201Ο Πιερικός ήρθε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 44΄με τον Τσιώλη να δέχεται όμορφη μπαλιά από τον Ανέστη Παναγιωτίδη, να περνάει τον Βασιλειάδη και να πλασάρει από πλάγια στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αχιλλέα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ο Αχιλλέας ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος όταν του δίνονταν η ευκαιρία.

Στο 50΄ο Καράμπελας έκλεισε προς τα μέσα και σούταρε δυνατά για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσιώλη στο 71΄.

Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 του Αχιλλέα όταν ο Μανίκας πήρε το …ριμπάουντ από την απόκρουση του Φυρινίδη σε σουτ και δε κατάφερε να τελειώσει τη φάση, η οποία εξελίχθηκε μπροστά στα καρέ του Πιερικού και τελείωσε με δυνατό σουτ του Καρατζάογλου .

Στο 77΄και πάλι ο Αχιλλέας κοντά στο γκολ με τον Δεμηρτζόγλου να προσπαθεί να «κρεμάσει» τους αμυντικούς του Πιερικού με τον Φυρινίδη να βρίσκεται εκτός εστίας και τον Ιορδανίδη να διώχνει με το κεφάλι σώζοντας την ομάδα του.

Στο 85΄ο Κουρούπης με φοβερή σε δύναμη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τον Πιερικό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης Γιώργ., Δερμίσης, Λαζαρίδης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Ζαχαράκης, Μανίκας (90΄Κωστόπουλος), Νάκας (65΄Κωτσιαρίδης), Δεμηρτζόγλου (78΄Ηλιάδης).

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Φυρινίδης, Παπουτσογγιανόπουλος (80΄Δαδάκος), Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας (64΄Αποστολίδης), Κωνσταντίνου, Τσιώλης, Παναγιωτίδης (85΄Γιαλαμίδης), Καράμπελας, Πέεφ.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected