Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-1 (photos)

12788297_10206719639492953_359753121_n

Την παραμονή του στην Α1 Ερασιτεχνική εξασφάλισε σήμερα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που επικράτησε δύσκολα 2-1 του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά κατάφερε να φέρει εις πέρας τον αντικειμενικό του στόχο, σε μια χρονιά που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς καταλήγει. Την αισιοδοξία που υπήρξε διάχυτη στην αρχή (λογικό, μετά την ενίσχυση στο ρόστερ), ακολούθησαν οι… χαμηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, η αλλαγή προπονητή αλλά και τα πολλά σκαμπανεβάσματα, που έφεραν τελικά την ομάδα να παλεύει μέχρι τέλους για την παραμονή. Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την ευκαιρία για ακόμη καλύτερο πλασάρισμα στη συνέχεια, καθώς τα δύο από τα τρία παιχνίδια που απομένουν, διεξάγονται στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου (ο οποίος…έσπασε τα κοντέρ, καθώς έβγαλε τον νάρθηκα πιο νωρίς απ ότι προβλεπόταν) δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας που ίσως του αρκούσε από σήμερα, όπως και να χει όμως, θα χρειαστεί μια νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια για να οριστικοποιήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός του ΓΑΣ Ροδοχωρίου Σάκης Μπάκανος προσέφερε μια ανθοδέσμη στον παίκτη – προπονητή της αντίπαλης ομάδας, Γιώργο Ντάμτσιο, για την 12804095_10206719639452952_29539108_nγρήγορη ανάρρωση του αλλά και τη γενικότερη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα και πήραν “κεφάλι” στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Δημήτρη Κακούδη, ο οποίος έπιασε το δυνατό σουτ έξω από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό “Γ” της εστίας. Στη φάση αυτή, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ, στην προσπάθεια του να κοντρολάρει τη μπάλα μετά την απομάκρυνση του Παντριά.

Παρά το σοκ όμως, ο Μέγας Αλέξανδρος ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι και βγήκε στην επίθεση. Στο 19′ ο Κιρκιλιανίδης έφτασε κοντά στην ισοφάριση, το σουτ όμως που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι του Θεοδοσιάδη και στην επαναφορά ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Διαμαρτυρίες και στη φάση αυτή από τους “πράσινους”, που ζήτησαν χέρι του αμυντικού που παρεμβλήθηκε και απέκρουσε τη μπάλα.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Η πίεση από πλευράς Μέγα Αλέξανδρου καρποφόρησε στο 23ο λεπτό, όταν ο Αθανασιάδης κινήθηκε ωραία από αριστερά, έκανε τη σέντρα στην “καρδιά” της άμυνας του ΓΑΣ και ο Δημήτρης Σούρλας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 38΄οι “πράσινοι” έφτασαν κοντά στην ανατροπή, ο Σούρλας όμως δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά στο τετ-α-τετ με τον Θεοδοσιάδη, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ένα καλό σουτ από τον Παπαδή, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Σίμο.

Το δεύτερο μέρος όμως είχε διαφορετική εικόνα ως προς την ομάδα που είχε τον έλεγχο. Το συγκρότημα του Δημήτρη Χαλκιά, ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και πίεσε για το δεύτερο τέρμα, το οποίο ήρθε στο 66ο λεπτό και ενώ είχαν προηγηθεί δύο καλές στιγμές με τον Παπαδή.

Στη φάση του 66′ ο Μπάκανος έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πήρε τροχιά προς το ύψος της μικρής περιοχής και Ίντος που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας παράλληλα το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του αγώνα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα δίνοντας περισσότερο έμφαση στον ανασταλτικό τομέα και τον Μέγα Αλέξανδρο να προσπαθεί με κάθε τρόπο για την ισοφάριση.

Το 2-1 όμως παρέμεινε μέχρι τέλους και ο ΓΑΣ απέσπασε την 8η φετινή του νίκη, που τον φέρνει και με τα…δύο πόδια στην Α1 και της νέας περιόδου. Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος γνώρισε την 8η εκτός έδρας ήττα του και θέλει ένα τρίποντο στα τελευταία τρία παιχνίδια για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Παρηγορίδης (60′ Θεοδοσιάδης Δ,), Γιάτσος, Μάραντης, Τσαγκεράς, Ρίσσου, Ντατσής, Ίντος, Μπάκανος, Κακούδης Δ. (90′ Τσαχαλίδης), Παπαδής (88′ Κουλιανίδης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σίμος, Σερμπίνης, Σούρλας Δ., Αθανασιάδης (85′ Κούτσιας), Κιρκιλιανίδης, Ασημακόπουλος, Βελικούδης, Ντόι (66′ Καραούσογλου), Παντριάς, Μητσιώτης (46′ Σούρλας Σ.), Μηνούδης Χ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected