B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο (7/3/2016)

ακαδημια-βεροιας311111ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΒΑΡΒΑΡΕΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-0

Εικόνα αγώνα: Ξεκίνησε πολύ δυνατά η τοπική ομάδα και κατάφερε να αιφνιδιάσει την Ακαδημία Βέροιας και να προηγηθεί νωρίς με 2 πέναλτι, κερδίζοντας και ψυχολογία για την τελική επικράτηση. Η ομάδα της Βέροιας είχε ένα μέτριο α’ ημίχρονο χωρίς φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη έως το 70’ . Στη συνέχεια η Ακαδημία πίεσε, δημιούργησε μοναδικές ευκαιρίες με τους Σοφιανίδη, Κούβαρο Μ., Παπαδόπουλο Χρ., Απαζίδη αλλά τα τελειώματά τους δεν είχαν αποτέλεσμα. Έτσι, μοιραία οι Βαρβάρες κέρδισαν τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Σύνθεση Ακαδημίας: Κούβαρος Αν., Ταρατσίδης, Μπρανιώτης, Μούτσα, Παπαδόπουλος Χρ., Μπούγκαρτσιτς,(45’ Απαζίδης), Κούβαρος Μ., Πορφύρης, Γκιουλέκας, (65’ Σαντικίδης), Σοφιανίδης, Γαβριηλίδης.

Επόμενη αγωνιστική: την Κυριακή 20/3 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ την ομάδα της Νικομήδειας.
Ώρα έναρξης: 16.00’ μ.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – «ΦΑΣ» ΝΑΟΥΣΑ: 0-6

Εικόνα αγώνα: Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε, με αρκετές φάσεις και προσπάθειες από όλα τα παιδιά. Τελικός νικητής και δίκαια, η ομάδα της Νάουσας, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σύνθεση Ακαδημίας: Σάρκα, ΣαΪπης, Σερεμέτας Β., Παπουλίδης, Σερεμέτας Κ., Ανάστος, (70’ Μαστορόπουλος), Γάκης, Γκανόλι, Αλεξιάδης, Στογιάννος, (55’ Γρηγοριάδης), Σούλης, (60’ Μελιόπουλος).

Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 19 Μαρτίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στους Γεωργιανούς με το «Φίλιππο» Μελίκης.
Ώρα έναρξης: 11.00’ π.μ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Α.Σ. ΝΗΡΕΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Όμορφα παιχνίδια με πολλούς νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν το παιχνίδι και να δημιουργούν πολύ όμορφες εικόνες. Το Σάββατο 12-3 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας υποδέχονται στο γήπεδο των Γεωργιανών την Ακαδημία «Αργυρίου».

Πρόγραμμα:
3 ημίχρονα των 25’
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις- Γραφεία: 9.30’ π.μ.
Γήπεδο Γεωργιανών: 10.15’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 11.00’ π.μ.
Λήξη αγώνων: 12.30’ μ.μ.
Αναχώρηση από Γεωργιανούς: 12.50’μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected