Κατηγορίες
Super League 1

Μπράβο κουράγιο… Θέλει να τους βάλει στο ίδιο τραπέζι!

ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΟ Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναλαμβάνει πρωτοβουλία ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης. Προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα συνεννόησης πριν τη σύσκεψη της Super League.

Λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να δώσει ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει ξεκινήσει μια ανίχνευση προθέσεων με στόχο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ισχυροί άνδρες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, έχει ξεκινήσει επαφές με όλες τις πλευρές και περιμένει σε πρώτη φάση να δει τις αντιδράσεις τους.

Ο Σταύρος Κοντονής επιθυμεί να πραγματοποιηθεί να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, εκτιμώντας ότι εάν επιτύχει μία μεταξύ τους συμφωνία, θα γίνει το πιο καθοριστικό βήμα για την αλλαγή στο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης (8/3), πριν από την άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών, ο άμεσος στόχος του υφυπουργού Αθλητισμού είναι να υπάρξει μια συνεννόηση μεταξύ των τεσσάρων, ώστε το κλίμα να είναι συναινετικό και να προλάβει τυχόν συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν εκ των προτέρων την πρωτοβουλία του.

Ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και αναμένεται από τον Ολυμπιακό. Πάντως είναι πιθανό εάν τελικά πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή να μη παρευρεθούν οι ισχυροί παράγοντες των τεσσάρων στη σύσκεψη της Super League.

Ατζέντα αναφορικά με το τι θα συζητηθεί δεν υπάρχει και θα βγει μετά από την όποια επικοινωνία υπάρξει μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Σίγουρα στο προσκήνιο θα είναι όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν σε αγωνιστικό επίπεδο το ποδόσφαιρο, αλλά και αυτό της βίας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected