Football League

Football League : “Πουλάνε τσάμπα μαγκιά”!

DSC_0122Από τις πιο περιεκτικές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις ήταν αυτή που παρακολουθήσαμε στην Αίθουσα Τύπου του ΔΑΚ της Καρδίτσας μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης της Αναγέννησης επί του Πανελευσινιακού με 2-0.

Ασφαλώς, ουδείς δεν αμφισβήτησε την κυριαρχία της Καρδιτσιώτικης ομάδας στο αγωνιστικό χώρο, με τους προπονητές των δύο ομάδων να συμφωνούν ότι η νίκη των Κιτρινόμαυρων ήρθε δίκαια, ωστόσο το ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης ήταν στα λεγόμενα του προπονητή της Αναγέννησης Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο 40χρονος προπονητής αφού πρώτα σχολίασε το παιχνίδι, τονίζοντας ότι στο α’ ημίχρονο διεξήχθη ένα ισορροπημένο παιχνίδι αλλά στην επανάληψη η Αναγέννηση δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες πετυχαίνοντας δύο τέρματα, έκανε αναφορά και στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στις κερκίδες του Σταδίου.

Ο Σ. Θεοδοσιάδης ευχαρίστησε τον «υγιή κόσμο» της ομάδας και ακολούθως μίλησε για τα λιγοστά, όπως τόνισε, άτομα που προέβησαν σε αποδοκιμασίες των παιχτών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδος απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί τις τελευταίες δύο ημέρες είχαμε πολλούς αναπάντεχους τραυματισμούς. Πολλά παιδιά που ξεκίνησαν σήμερα στην 11άδα είχανε σήμερα προβλήματα αλλά μπήκαν μέσα στη μάχη να τα δώσουν όλα για τη νίκη και για την ομάδα. Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο υπήρχε μία ισορροπία. Ο αντίπαλος μας απείλησε στο πρώτο 5λεπτο με μία φάση. Από εκεί και πέρα είχαμε κι εμείς δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες και όπως είπε και ο κ. Δημόπουλος η υπεροχή μας ήτανε καθολική και η νίκη μας πέρα για πέρα δίκαη. Θέλω να ευχαριστήσω τον υγιή κόσμο που πιστεύει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και που πιστεύει στην ομάδα από τη φετινή χρονιά. Ξέραμε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Όλοι μας καθημερινά κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια στην καθημερινότητά μας.

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να πω σε αυτούς τους λίγους που πουλάνε τσάμπα μαγκιά και τσάμπα πνεύμα -δεν είναι ο χαρακτήρας και το επίπεδό μου αυτό αλλά αναγκάζομαι- ότι δεν επιτρέπω να συμπεριφέρονται έτσι φίλαθλοι στους παίχτες της ομάδας και πόσo μάλλον σε Καρδιτσιώτες παίκτες».

*karditsasportiva.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected