Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Draw” – Βραδιά Champions League στο ποδοσφαιρικό στέκι της Βέροιας!

_88304230_mikel_reu

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μικρό προβάδισμα κόντρα στην Τσέλσι και το Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) ανοίγει τις πύλες του για να δούμε ποια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση!

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (21.45) με την Τσέλσι να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε «νοκ – άουτ» φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη σερί χρονιά.

Οι «Παριζιάνοι» με όπλο το υπέρ τους 2-1 του πρώτου ματς θέλουν να προκριθούν στους «8» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με τον Λοράν Μπλαν να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο από τη διοίκηση Οριέ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τη συμμετοχή των Ματουϊντί και Βεράτι που είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη, οι «μπλε» θα παραταχθούν χωρίς τον Τζον Τέρι που δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό του, σε αντίθεση με τους Ντιέγκο Κόστα και Πέδρο που δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Γκους Χίντινγκ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Μπάμπα, Μάτιτς, Μίκελ, Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μάξγουελ, Βεράτι ή Ραμπιό, Ματουϊντί, Τιάγκο Μότα, Καβάνι ή Λούκας, Ιμπραΐμοβιτς, Ντι Μαρία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected