Γ Εθνική / Τοπικά

Κύπελλο Ερασιτεχνών (1ος όμιλος) Οδυσσέας Αναγέννησης – Έβρος Σουφλίου 0-1

12783695_1719699238253384_5680617017420254024_oΜόλις 90 λεπτά κράτησε τελικά η συμμετοχή του Οδυσσέα Αναγέννησης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, καθώς στο ματς της 1ης αγωνιστικής οι Σερραίοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Έβρο Σουφλίου στο Σιδηρόκαστρο και αποκλείστηκαν.

Μπορεί οι Θρακιώτες να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, αφού μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν “στον αέρα” η συμμετοχή τους στις διοργανώσεις, ωστόσο ήρθαν στις Σέρρες, έπαιξαν και με το γκολ του Λειβαδιώτη στο 81΄ πήραν τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα Δράμας.

Βέβαια από τις αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα φάνηκε ότι ο Οδυσσέας δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον αγώνα, θέλοντας πιθανόν να αποφύγει και τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, την κατάκτηση του και αν αυτή έρθει στα play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική, καθώς αυτός ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος.

Αντίπαλος των δύο ομάδων στο ματς ήταν και οι δυνατή βροχή που έπεφτε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δεν ευνόησε τις συνθήκες για καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν λιγοστές φάσεις και ουσιαστικά να κερδίσει ο πιο τυχερός. Μάλιστα μετά το 0-1 οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Εμρέ.

Συνθέσεις

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμαράς, Πασούδης, Μπάση, Μιλένκοβιτς (60’ Κρίτσκας), Ζάντσιος, Μπίντσης (46΄ Μιντιούρης), Κούτλας, Μουρατίδης, Τσιφτελίδης, Βεζυρόπουλος, Παναγιωτίδης (60’ Παπαβασιλείου)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φακίτσας, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χατζάκος, Μεμέτ, Δραγανίδης (76′ Τζελέπης), Μερτίκας (87′ Δροσάκης), Χιζανασβίλι, Ζυγκερίδης

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected