Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (4ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Δόξα Μητρόπολης 3-1

Mart-Mhtropolh1Παιχνίδι – διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στο Μαρτίνο όπου ο τοπικός Οπούντιος Μαρτίνου και η Δόξα Μητρόπολης αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Το τελικό 3-1 υπέρ των Λοκρών που ήρθε μάλιστα με ανατροπή, ήταν δίκαιο με τους φιλάθλους να απολαμβάνουν εκτός από τα τέσσερα γκολ κι αρκετές ακόμη ευκαιρίες, ανάμεσά τους και τρία δοκάρια, τα δύο για τους φιλοξενούμενους.

Οι Λοκροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 18΄από τέρμα του βετεράνου Μπουντούρη, αλλά κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας να πετύχουν την ισοφάριση πριν το ημίχρονο στο 41΄ από κεφαλιά του Θαναηλάκη. Η ολική ανατροπή ήρθε στην επανάληψη με τέρματα των Καντού καιΠέππα, διάστημα όμως που οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με δοκάρι και ολοκλήρωσαν με δοκάρι τις προσπάθειές τους! Ωστόσο οι «πράσινοι» φάνηκαν πιο δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες και κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ξορκίζοντας παράλληλα και τη φετινή κατάρα που τους θέλει να μην κερδίζουν όποτε βρεθούν πίσω στο σκορ!

Οι «πράσινοι» γενικά ήταν καλύτεροι απέναντι σε μια ομάδα που δεν πίστευες ότι αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία Καρδίτσας.

Οι φάσεις και τα γκολ

2’: Φάουλ του Καντού η μπάλα θα φύγει από όλους έξω από τα δοκάρια του Αναστασίου.

18’: Οργανωμένη επίθεση της Δόξας θα φέρει σε θέση βολής τον Τσιρογιάννη που θα απειλήσει για πρώτη φορά την εστία του Καρανάσου. Ο τελευταίος θα αποκρούσει, όμως το ριμπάουντ θα πάρει ο πολύπειρος Μπουντούρης και με ωραίο πλασέ 0-1.

36’: Φάση για highlight με τον Κακάβα να χάνει απίστευτη ευκαιρία μόνος του με τα δίχτυα! Προηγήθηκε παράλληλη σέντρα του Κουτσούμπα και πάσα στην περιοχή του Πέππα για τον Θαναηλάκη. Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Μαρτίνου προτίμησε να στρώσει την μπάλα στον αμαρκάριστο Κακάβα που σε πρώτο χρόνο ενήργησε σωστά κάνοντας προσποίηση στον αντίπαλο τερματοφύλακα, σε δεύτερο χρόνο όμως και με εξουδετερωμένο τον Αναστασίου «κατάφερε» να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια!

41’: Κόρνερ από αριστερά του Καντού, ο Θαναηλάκης πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά θα γράψει το 1-1.

Mart-Mhtropolh847’: Προσπάθησε να αιφνιδιάσει και πάλι η Μητρόπολη με σέντρα από αριστερά του Παλάντζα και κεφαλιά του Βενέτη στο οριζόντιο δοκάρι του Καρανάσου.

51’: Απάντηση με γκολ του Μαρτίνου από προσπάθεια του Κωτσαλά από αριστερά και σέντρα στη μικρή περιοχή, όπου αμαρκάριστος ο Καντού θα πιάσει το μονοκόμματο βολέ που θα χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του Αναστασίου (2-1).

60’: Εκτέλεση φάουλ από τον Καντού ανάποδη κεφαλιά από τον Θαναηλάκη η μπάλα λίγο άουτ.

66’: Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουντούρη η μπάλα θα φύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καρανάσου.

86’: Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν αρκετά σουτ προς την περιοχή του Αναστασίου με τους ωστόσο ένα βολέ του Πέππα ήταν αυτό που ανησύχησε τον πορτιέρο της Δόξας, αφού η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο μαλέρδος έπιασε αδύναμη κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Αναστασίου.

88’: Από ενέργεια του Δέδε ο Καντού προσπάθησε να τελειώσει τη φάση, τελικά η μπάλα στρώθηκε στον Πέππα που αυτή τη φορά δεν αστόχησε και έγραψε το 3-1.

90’: Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα από φάουλ του Μπουντούρη η κεφαλιά του Κωτούλα που σηκώθηκε πιο ψηλά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, το τρίτο στο σημερινό παιχνίδι

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Λάμπρου που ήταν υπερβολικός στον πειθαρχικό έλεγχο κιτρινίζοντας σχεδόν όλο το Μαρτίνο! Βοηθούς είχε τους Κ. Κωνστάντιο και Ι. Περιβολάρη. Για τον πρώτο επόπτη οι παίκτες της Μητρόπολης έχουν παράπονα για ένα οφ-σάιντ στον Μπουντούρη που έμπαινε επικίνδυνα στο 74’.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες, Κακάβας (72’ Γκριτζάπης), Πέππας, Θαναηλάκης, Καντού (89’ Τσάφος), Ράπαι (66’ Μαλέρδος)

Δόξα Μητρόπολης (Κώστας Γιανέλος): Αναστασίου, Παπαευαγγέλου, Παλάντζας (85’ Κωτούλας), Παπαμαργαρίτης (76’ Μπάλλας), Ρόβας Ι., Ρόβας Κ., Ζάρρας (61’ Τασιόπουλος), Μεσιακάρης, Μπουντούρης, Τσιρογιάννης, Βενέτης

*περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected