Κατηγορίες

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μακεδονικός 2-3 παρ, 2-2 κ.α. (photos)

20160309_152346Απίστευτο ματς στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέδειξαν πως δίκαια κατέκτησαν το κύπελλο των Ενώσεων Ημαθίας και Μακεδονίας!

Ο Μακεδονικός κατάφερε να πάρει την πρόκριση χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο εντυπωσιακός Παπαποστόλου στην παράταση, εκμεταλλευόμενος τόσο την κούραση των γηπεδούχων από την υπερπροσπάθεια όσο και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 90+1′, όταν αποβλήθηκε ο Καρατάσος.

Η ομάδα από την Ημαθία, μπροστά σε ελάχιστο δυστυχώς κόσμο (λογικό ως ένα σημείο από τη συνεχόμενη βροχή), έδειξε πως διαθέτει απίστευτο ταλέντο αλλά και εμπειρία για τέτοιου είδους ματς και αν ήταν πιο τυχερή αλλά και αποτελεσματική σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία της αναμέτρησης, θα μπορούσε να διεκδικήσει τη μεγάλη πρόκριση. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Σπύρος Κίτσας, που εκτός των δύο τερμάτων που πέτυχε (ειδικά το πρώτο θα πρέπει να το δείτε στα στιγμιότυπα το βράδυ), έβαλε…δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ γενικότερα το συγκρότημα του Λευτέρη Κελεσίδη τα έδωσε όλα για το αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι φανέρωσαν αρκετά από τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν ως ομάδα και με παίκτες-κλειδιά, έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού αντιπάλου. Σπουδαίοι σήμερα οι Πεχλιβανίδης και Παπαποστόλου (ειδικά ο δεύτερος έδειξε πως η εμπειρία είναι μεγάλο ατού για τέτοιου είδους ματς), ενώ ο Στασινόπουλος που πέρασε ως αλλαγή έδωσε το κάτι παραπάνω στην επιθετική λειτουργία.

Αντίπαλος του Μακεδονικού στην επόμενη φάση (16/3) θα είναι ο Εθνικός Αγιονερίου, που απέκλεισε με σκορ 3-0 τον ΑΟ Σημάντρων στην Χαλκιδική.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

1’Ο Πεχλιβάνης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά ακυρώθηκε ως off side. Δεν φαίνεται να παρεμβάλλεται κάποιος ούτε και να επηρεάζει, ωστόσο ο βοηθός ακύρωσε το γκολ.

25′ Ο δραστήριος Πεχλιβάνης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Θεοδώρου

26′ ΓΚΟΛ! Απίστευτο γκολ για τους γηπεδούχους! Ο Σπύρος Κίτσας θέλησε από το κέντρο να γεμίσει για τον Φεζουλά που έφευγε στην αντεπίθεση, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, χτήπησε στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ξεγέλασε τον Γαϊτανίδη περνώντας από πάνω του! (1-0)

20160309_15215633′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας για τους φιλοξενούμενους, τελικός αποδέκτης ο…συνήθης ύποπτος Παπαποστόλου μετά από πάσα του Παππά, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή ισοφαρίζει για την ομάδα του (1-1)

40′ Καλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό να κάνει την ανατροπή. Ο Παπαποστόλου βρήκε με πάσα τον Λεσάι στο ύψος της περιοχής, σουτ του τελευταίου η μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

75′ Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, ο Πουρσανίδης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι του Θεοδώρου.

86′ Δυνατό σουτ του Παπαποστόλου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θεοδώρου

87′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ από τον Στασινόπουλο και κεφαλιά του Πεχλιβάνη, ο Μακεδονικός κάνει την ανατροπή (1-2)

89′ ΓΚΟΛ! Απίστευτη εξέλιξη στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ο Σπύρος Κίτσας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γαϊτανίδη! (2-2)

90+1′ Ο Καρατάσος ανέτρεψε τον Παπαποστόλου έξω από την περιοχή και ο ρέφερι κ.Σιδηρόπουλος από την Πέλλα έδειξε απευθείας κόκκινη στον μέσο του ΠΑΟΚ για επικίνδυνο παίξιμο. Υπήρξαν αντιδράσεις και ο ρέφερι κινήθηκε προς τα αποδυτήρια με σκοπό να το διακόψει! Ωστόσο, μετά από διαβουλεύσεις, το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά έκανε αυστηρή προειδοποίηση.

99′ Σουτ του Στασινόπουλου από πλάγια θέση, η μπάλα λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι του Θεοδώρου

100′ Σουτ για τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά, με τον Σπύρο Κίτσα ο οποίος έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ

104′ Καλή στιγμή για τον Μακεδονικό, ο Λεσάι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

107′ Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ο δαιμόνιος σήμερα Σπύρος Κίτσας έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του

111′ Λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ, δυνατό σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι

114′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεσε κόρνερ ο Στασινόπουλος, ο εντυπωσιακός Παπαποστόλου πήδηξε για κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδώρου (2-3)

20160309_150504 20160309_150539

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κεσίσογλου και Μίσκο από την ΕΠΣ Πέλλας

Το LIVE της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Θεοδώρου Κυρ., Κίτσας Λ., Μπουκλάς, Βασιλείου, Χαρισούδης (84′ Κίτσας Β.), Καρατάσος, Κίτσας Σ., Ζωγράφος, Λαδάς, Φεζουλάς (57′ Μπεκτάς).

Μακεδονικός : Γαϊτανίδης, Δαμιανίδης (91′ Μπασκάκης), Μπιτζένης, Πόπτσης, Κουτίνης, Τσιαμπάζης (46′ Γαρύφαλλος), Παππάς (66′ Στασινόπουλος), Πουρσανίδης, Λεσάι, Πεχλιβάνης, Παπαποστόλου

*Απίστευτο σκηνικό στο τέλος της αναμέτρησης. Ο ρέφερι κ. Σιδηρόπουλος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες από τον συνεργάτη μας αλλά και τους παρευρισκομένους, δεν γνώριζε αν ισχύει η παράταση μετά την ισοπαλία! Αφού πιθανώς ενημερώθηκε σχετικά, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και ενώ κάλεσε παράλληλα την αστυνομία, φοβούμενος τυχόν αντιδράσεις του κόσμου που είχε διαμαρτυρηθεί για την αποβολή του Καρατάσου.

** Ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected