Football League

Football League – Η εντός έδρας ισοπαλία του Απόλλων με τον Παναιγιάλειο, δυσκολεύει την παραμονή Τεννέ

2008101400580Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης είναι δυσαρεστημένη, τόσο με το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα όσο και με την «γκέλα» κόντρα στον Παναιγιάλειο, και μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να διώξει τον Μπάμπη Τεννέ.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μπάμπης Τεννές, μετά την ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο και την ακόμα μια φορά, τραγική εμφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη ούτε με την εμφάνιση της ομάδας, ούτε με την εκτός προγράμματος ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο που… κόβει τα φτερά της Ελαφράς Ταξιαρχίας αναφορικά με την υπόθεση της ανόδου, ενώ είναι δυσαρεστημένη και με την διαχείριση του ρόστερ.

Το μέλλον του Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα μοιάζει δυσοίωνο και είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στο σαββατοκύριακο ή ακόμη και στις επόμενες ώρες να υπάρξει διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Απόλλων Σμύρνης – Παναιγιάλειος  1-1

201649Ο Απόλλων Σμύρνης ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της ανόδου. Κατέβασε τα… ρολά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Αθανασόπουλος.

«Κηδεία» σε δεύτερο… μεγάλο έκανε ο Παναιγιάλειος, αφού μετά το διπλό (1-2) προ τριών εβδομάδων στην Λάρισα, πήρε τον πόντο (1-1) μέσα στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Βαθμός που μπορεί να στοιχίσει σημαντικά στην Ελαφρά Ταξιαρχία ενόψει της διεκδίκησης της ανόδου στη Football League.

Το παιχνίδι είχε εξ αρχής πολύ γρήγορο ρυθμό και σε αυτό βοήθησαν πολύ τα δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο. Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 9’, όταν ο Σουνάς βρήκε με πολύ ωραία κάθετη μπαλιά τον Ανρί Καμαρά μέσα στην περιοχή και αυτός δεν σπατάλησε την ευκαιρία. Ωστόσο, έξι λεπτά μετά, ο Λινάρδος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Αποστολίδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στην αντεπίθεση, ωστόσο τα χάλαγαν είτε στην τελική πάσα είτε στην τελική προσπάθεια, ενώ από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι, όσες φορές έφθασαν με αξιώσεις στην περιοχή ή είχαν καλές στιγμές να σκοράρουν, έπεσαν πάνω στον Αθανασόπουλο, που πραγματοποίησε τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις.

Με αυτή την ισοπαλία, η ΑΕΛ που παίρνει το ματς άνευ αγώνος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αυξάνει τη διαφορά από την Ελαφρά Ταξιαρχία στους 4 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα με διπλό στην έδρα του Πανσερραϊκού, θα πάει στο +5. Αντιθέτως, ο Παναιγιάλειος, με τον σπουδαίο βαθμό που απέσπασε, έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία και έδειξε ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μ. Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Γκότοβος, Ρουσάκης, Βάντερσον (46′ Φαρινόλα), Σουνάς, Φομίν (61′ Τζιώρας), Μπουντόπουλος (79′ Στεργίδης), Καμαρά.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χ. Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας (88′ Ρέλλας), Γκοτσούλιας, Λινάρδος (84′ Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (74′ Γκούφας), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected