Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2 (photos)

jSx8HWeΗ ομάδα της Ηγουμενίτσας ηττήθηκε με 1-2 από την ΑΕ Καραϊσκάκης, αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις και το πολύ όμορφο γκολ του Κερμενίδη, μετά από πάσα του Μώκου στο 20ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη συνέχεια, πίεσαν το Θεσπρωτό και οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν στο 39′. Ο Δημητρίου με σουτ μετά από κοντρόλ μέσα στην περιοχή  ισοφάρισε σε 1-1, έπειτα από κόρνερ του Γυφτοκώστα.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 72′, ξανά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ξανά από αμυντικό παίκτη. Ο Μποτωνάκης αυτή τη φορά, με κοντινή προσπάθεια,από κόρνερ του Μπουσινάκη, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Γκορτζή για το τελικό 1-2.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Γκορτζής, Ηλίας, Μήτσης (46΄ Θεοδώρου), Τέλλος, Καρύδης, Μώκος, Κερμενίδης, Πολυχρονάκης, Στεφανίδης, Καβαλλάρης (57΄ Μητσέλος), Πανταζής.
ΑΕ Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μποτωνάκης, Δημητρίου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (71΄ Χαριτίδης), Φέτσης, Ευαγγέλου (λ.τρ. 32΄ Δρακάκης), Μπουσινάκης (74΄ Γεωργιάδης), Μεντής.

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected