Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Βραδινή, ανοιξιάτικη…βόλτα για τη Μπάγερν! (vid)

gettyimages-515110554Με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να δίνει ανάσες σε παίκτες – κλειδιά εν όψει Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου έκανε… πλάκα στην Βέρντερ Βρέμης και εύκολα πήρε τη νίκη (5-0).

Το εμπόδιο της Βέρντερ Βρέμης ήταν πολύ μικρό για να… σκοντάψει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία σε ρυθμούς ρελαντί πήρε ακόμα ένα «τρίποντο». Οι Βαυαροί, παρά το mini rotation, του Πεπ Γκουαρντιόλα πρόσφεραν ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση και έφτασαν εύκολα στη νίκη με 5-0.

Λεβαντόφσκι, Βιδάλ, Κόστα είδαν τον Γκουαρντιόλα να τους αφήνει στον πάγκο για να πάρουν… ανάσες, o Ρόμπεν δεν ήταν καν στον πάγκο, ο Λαμ έπιασε τις 300 συμμετοχές με τη φανέλα των Βαυαρών και η Μπάγερν Μονάχου μπήκε στο ματς με… γκάζια. Όπως συνηθίζει, άλλωστε. Και στο 9′ πήρε το προβάδισμα. Ο Κομάν μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Τιάγκο άνοιξε το σκορ. Μόλις είχε… ξεκινήσει η καταιγίδα. Στο 31′ ήρθε το 2-0. Νέα «ασίστ» ο Κομάν, σκόρερ ο Μίλερ. Ο νικητής είχε κριθεί, βέβαια. Απλά το ενδιαφέρον είχε να κάνει με το που θα σταματήσει το… κοντέρ.

Στο 48′ ο «κεραυνός» του Τιάγκο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, η Μπάγερν Μονάχου συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες και στο 65′ ήρθε το 3-0. Ο Τιάγκο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ριμπερί έπιασε το σουτ στην κίνηση και ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Βέρντερ σε εξαιρετική επέμβαση, αλλά ο Μίλερ ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 3-0! Στο 86′ ο Λεβαντόφσκι (που είχε περάσει στο ματς στο 74′) έκανε το 4-0 για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα ο Τιάγκο, ο οποίος μετά από (νέα) ασίστ του Κομάν «έγραψε» το τελικό 5-0.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected