Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ακαδημίες Ημαθίας

Στιγμές χαράς και όμορφου θεάματος από τις Ακαδημίες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλν και του Λουτρού (photos)

10470724_1005993999468542_3886157819230502092_nδιαβάζουμε στη σελίδα του Μέγα Αλέξανδρου στο facebook

Όμορφο Σαββατιάτικο πρωινό στο γήπεδο Τρικάλων, όπου οι ποδοσφαιρικές Ακαδημίες των Τρικάλων και του Νίκου Αναστασόπουλου (Λουτρός) συναντήθηκαν (με δύο τμήματα η κάθε μία), σε μια παιδική ποδοσφαιρική πανδαισία, που κράτησε 1,5 ώρα, προσφέροντας στους φιλάθλους (γονείς, συγγενείς και φίλους) που παρακολούθησαν τους αγώνες, ένα υπέροχο θέαμα.

Εξήντα περίπου παιδιά από 7 έως 13 ετών, έπαιξαν και χάρηκαν το ποδόσφαιρο, μακριά από σκοπιμότητες και παρουσίασαν όχι μόνο το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο αλλά και το άξιο συγχαρητηρίων αθλητικό τους ήθος.

Δύο νίκες για την Ακαδημία μας ήταν ο απολογισμός της ημέρας, αλλά σ’ αυτούς τους αγώνες δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Εκείνο που έχει σημασία για τα παιδιά είναι το γεγονός ότι μέσα από τέτοιες δραστηριότητες – πέρα από τη χαρά του παιγνιδιού – έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με παιδιά από άλλες περιοχές και συγχρόνως να αναδείξουν το ταλέντο τους και τις αρετές τους.

Κάτι ήξεραν οι Αρχαίοι Έλληνες που υποστήριζαν ότι ”Nους υγιής εν σώματι υγιεί'”, γι’ αυτό είναι τεράστια η ευθύνη που έχουμε όλοι μας, γονείς, τοπική αυτοδιοίκηση και πολιτεία, σε τέτοιου είδους προσπάθειες…

περισσότερες φωτογραφίες στο trikalamou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected