Football League

Football League – Μόνο τον Αχαρναϊκό βόλεψε η ισοπαλία

Axarnaikos - AsterasΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Ευόσμου, ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Αχαρναϊκό.

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο, οι δύο ομάδες…φοβήθηκαν η μία την άλλη, με τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν από τη Θεσσαλονίκη με έναν πολύτιμο βαθμό. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Κώστα Γεωργιάδη παραμένει στη 14η θέση και η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται αμείωτη.

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις σε ένα γήπεδο που είναι τόσο βαρύ από την βροχή που συνέχισε να πέφτει στον Εύοσμο καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η μοναδική καλή στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά ήταν στο 38′ όταν ο Όμο δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πήγε στον Παβίσεβιτς μέσα στην περιοχή, αλλά πρόλαβε ο Βοσνιάδης με επέμβαση να μπλοκάρει την μπάλα πριν κάνει το σουτ ο επιθετικός του Αχαρναϊκού.

Επόμενη καλή φάση στο 53′ όταν ο Ταμπάκης μέσα από την περιοχή του Αγροτικού έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Κουμπαράκη από τη Θράκη, ελάχιστες ήταν οι φορές που ανησύχησαν οι δύο τερματοφύλακες και το “άνοστο” 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Καθάριος (46′ Βελλίνης), Θεοδωρίδης (62′ Τοπούζης), Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος (82′ Συμελίδης).

Αχαρναϊκός : Μπαμπανιώτης, Εμέκα, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Αναστασίου, Καλογερόπουλος (72′ Μπέλιτς), Μακρίδης (56′ Μαρής), Όμο, Ταμπάκης, Παβίσεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected