Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αγιονερίου 1-2 (photos)

10462742_1204285262933047_7605690154990681106_n

Την ουσία είχε στο χθεσινό παιχνίδι ο Εθνικός Αγιονερίου, που κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με τον Απόλλων που… έχασε τα άχαστα!

Η νίκη όμως είναι αυτή που μετρά και η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη έκανε ένα ακόμη άλμα προς την οριστική παραμονή, σε αντίθεση με τους νεοφώτιστους, που βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί να δώσουν τεράστια μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το φιλμ της αναμέτρησης

2′ Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Κοβάσεβιτς, ο Ίβιτς στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γουναρίδη.

21′ ΓΚΟΛ! Με διπλή προσπάθεια, ο Κωτσαρίδης μέσα από την μικρή περιοχή νικά τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ανοίγοντας το σκορ (0-1)

51′ Ωραίο σουτ του Νύρλα μέσα από τη μεγάλη περιοχή. η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γουναρίδη.

53′ Αντεπίθεση για τον Εθνικό με τον Νίκο Στεφανίδη, καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος.

54′ Μόνος του ο Πετρίδης μέσα στη περιοχή, η προβολή που επιχείρησε κατέληξε πάνω στον Γουναρίδη.

72′ Εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου, προβολή του Τσιρλίδη, σωτήρια απόκρουση του Γουναρίδη σε κόρνερ.

76′ ΓΚΟΛ! Φάση διαρκείας στην άμυνα του Εθνικού, ο Τσιρλίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

84 ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση του Εθνικού από δεξιά με τον Παπαδημητρίου, ο τελευταίος πλάσαρε, η μπάλα κύλησε αργά προς την εστία του Παπαδόπουλου που είχε εξουδετερωθεί, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-2)

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ. (86′ Σιδηρόπουλος Χ.), Κρουσταλέλλης, Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας (61′ Πλατάκης), Πετρούσης, Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Κοβάσεβιτς (51′ Τσιρλίδης).

Εθνικός Αγιονερίου : Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Παλάσκας, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Δρόσος (78′ Γαλάνης), Κουκουλέκης (51′ Παπαδημητρίου), Στεφανίδης Ν., Κοτσαρίδης, Μπελίτσας (67′ Κουτσάγιας).

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected