Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Κανάρης Νενήτων – Δόξα Μανωλάδας 0-0 (vid)

????????????????????????????????????

Βαθμό μετά από σχεδόν δύο μήνες πήρε ο Κανάρης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας στο δημοτικό στάδιο Χίου, για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Φυσικά και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα επιθυμούσαν οι άνθρωποι του Κανάρη, αφού η διαφορά από την 9η Ερμιονίδα παρέμεινε στους 13 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Κανάρη να έχει την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και τη Δόξα να έχει τις φάσεις στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 2′ και στο 4′, αλλά τα σουτ των Βάτση και Σκοζάι, αντίστοιχα, πέρασαν άουτ. Στο 15′ ο Σελάλα σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ και ένα λεπτό αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σαμπάνης στο 2ο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, με αμυντικό της Δόξας να διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Καλή στιγμή για τον Κανάρη στο 18′, όταν ο Σεζένιας γύρισε ωραία στον Ντάμπο που από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον τελευταίο να ζητάει πέναλτι στο 24′, όταν μετά από γέμισμα δέχθηκε μπουνιά από τον Λαδά, ο οποίος προσπάθησε να διώξει, με το διαιτητή να δείχνει άουτ! Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος το σουτ του Σελάλα στο 27′ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Δόξα μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 48′ ο Κωττατής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Μπαρμπαρούση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γεωργακόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά, με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και στο οριζόντιο. Στο 53′ γυριστή κεφαλιά του Νικολόπουλου πέρασε λίγο άουτ και ένα λεπτό αργότερα σουτ του Αργυρόπουλου από κοντά κατέληξε στο σώμα του Πουλάκη. Πρώτη καλή στιγμή για τον Κανάρη στο 2ο μέρος στο 59′, με τον Σαμπάνη να δέχεται γέμισμα του Γρίγου στο 2ο δοκάρι, αλλά να πιάνει αδύναμη κεφαλιά και τον Λαδά να μαζεύει εύκολα. Δεύτερο δοκάρι για τη Δόξα στο 65′ από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου. Στο 82′ ο Σεζένιας από πλεονεκτική θέση, καθυστέρησε και δεν κατάφερε να απειλήσει, στο 83′ σουτ του Αργυρόπουλου πέρασε άουτ και στο 89′ ο Ζεράι στο 2ο δοκάρι πήρε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά αστόχησε. Τελευταία ευκαιρία στο 92′, με τον Κωττατή να διώχνει την κεφαλιά του Σκοζάι.

Οι αρχικές 11άδες

Κανάρης Νενήτων: Κωττατής, Γρίγος, Αγριμάκης, Χριστόπουλος, Πουλάκης, Τσιούμας, Σεζένιας, Χριστούλης, Ντάμπος, Σελάλα, Σαμπάνης

Δόξα Ν.Μανωλάδας: Λαδάς, Νιφορόπουλος, Σωτηρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Βάτσης, Μπαρμπαρούσης, Αργυρόπουλος, Σκοζάι

sportschios.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected