Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Πλήθος κόσμου και στιγμές συγκίνησης στον ετήσιο χορό του Άρη Παλαιοχωρίου (photos)

92dcee7d568f9a733cd475ff070285e9_LΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/3 ο ετήσιος χορός του Άρη Παλαιοχωρίου, σε γνωστό οικογενειακό κέντρο της Αλεξάνδρειας.

Το ΔΣ. της ομάδας, στα πλαίσια της εκδήλωσης, τίμησε ανθρώπους που πρόσφεραν στον χώρο του ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών τον κ. Νικόλαο Μουστάκα, ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του Άρη Παλαιοχωρίου εν έτει 1954, τον κ. Κωνσταντίνο Σαπουνόπουλο , ποδοσφαιριστή της ομάδας την ίδια χρονιά αλλά και τον Βασίλη Τσιάρτα για το ήθος και την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα εύσημα για την πορεία της ομάδος τόσο στον προπονητή Δημήτρη Πρίντζιο όσο και τους ποδοσφαιριστές, απέδωσε ο κ. Μιχαλάκας, που έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του Άρη.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Αντωνίου και Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, οι Πρόεδροι της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλος, ΟΠΑΚΟΜ κ. Παντόπουλος, Τ.Κ. Παλαιοχωρίου κ. Νοτόπουλος, ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδης, Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας κ. Μαστοροδήμος και πλήθος κόσμου.

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected