Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Το πρόγραμμα των τριών μονομάχων για τις 11 αγωνιστικές που μένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

football_league_shma_8Τα έντεκα βήματα των τριών ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 

Τρεις ομάδες παλεύουν για δύο θέσεις στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή μέχρι το τέλος. Η κορύφωσή της αναμένεται να έρθει από την 28η μέχρι και την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οπότε είναι προγραμματισμένες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, αν αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι τότε.

Η φετινή Football League έχει αποδείξει πως κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος και έτσι δεν είναι απίθανο να υπάρξουν και άλλες απώλειες και για τους τρεις μέχρι τα παιχνίδια που θα βρεθούν αντιμέτωποι. Το πάθημα της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναιγιάλειο, αλλά και ο τρόπος που έχασε δύο βαθμούς στις Σέρρες η Κέρκυρα δίνουν ένα δείγμα για το ότι όλα είναι πιθανά.

Θα χρειαστούν, πάντως, πολλές άσχημες ημέρες για τις τρεις ομάδες της κορυφής ώστε να μπουν οι διώκτες τους από τις χαμηλότερες θέσεις στο παιχνίδι, αφού ουσιαστικά μένουν 11 αγώνες και οι δύο από αυτούς για την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι κερδισμενοι στα χαρτιά, αφού έχουν ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη.

Οι δύο αυτές αναμετρήσεις αποτελούν βέβαια μειονέκτημα για την ΑΕΛ, η οποία έχει πάρει τους έξι βαθμούς, ενώ δεν θα έχει και την ευκαιρία μιας χαλαρής εβδομάδας ανάμεσα στις 11 αγωνιστικές που μένουν μέχρι το τέλος σε αντίθεση με τους άλλους δύο διεκδικητές.

ΑΕΛ 50 ΚΕΡΚΥΡΑ 49 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 46
24 Κισσαμικός Ζάκυνθος ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
25 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
26 Καλλιθέα Αχαρναϊκός Ολυμπιακός Βόλου
27 Παναχαϊκή ΛΑΜΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
28 ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΕ Λάρισα Αγροτικός
29 Αν. Καρδίτσας ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
30 ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Παναχαϊκή
31 Πανσερραϊκός Απόλλων Σμύρνης ΚΕΡΚΥΡΑ
32 ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Αν. Καρδίτσας
33 Χανιά Κισσαμικός Τρίκαλα
34 ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

* ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected