Κατηγορίες
Super League 1

Απίστευτο…σούσουρο στα αποδυτήρια του Πανθρακικού, πιάστηκαν στα χέρια συμπαίκτες!

Χωρίς τίτλοΤρία χρόνια πριν, στα ίδια αποδυτήρια οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγύριζαν βουβά την παραμονή της ομάδας στην Super League, αλλά με αρκετά ψύχραιμο τρόπο, καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν στην δυσάρεστη θέση του υποβιβασμού η ΑΕΚ.

Φωνές ακούγονταν έντονες και εντάσεις υπήρχαν, αλλά αυτές προέρχονταν κυρίως από τα αποδυτήρια της Ένωσης. Η φωτογραφία είναι από εκείνες τις προ τριετίας στιγμές, που είχε καταγράψει κατ’ αποκλειστικότητα το ThrakiSportS.

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας του 2016 οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιες ομάδες, στο ίδιο γήπεδο και στους ίδιους χώρους αλλά με αντίστροφους ρόλους. Οι φωνές και τα μπινελίκια ακούγονταν από τα αποδυτήρια του Πανθρακικού. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν μια σειρά από αθηναϊκές ιστοσελίδες με πανομοιότυπα κείμενα, καθώς οι κεραίες του ThrakiSportS που βρισκόταν στο ΟΑΚΑ δεν συνέλαβαν κάτι τέτοιο (αλλά δεν αποκλείεται αυτά να συνέβησαν την ώρα που περιμέναμε την συνέντευξη Τύπου και μοιραία βρισκόμασταν μακριά από την μεικτή ζώνη που είναι πιο κοντά στα αποδυτήρια).

Από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, το πανομοιότυπο δημοσίευμα αρχικά ανέβηκε στο Sportdog και ελάχιστα λεπτά αργότερα στην οπαδική ιστοσελίδα Aek-Live και μέσω κυρίως αυτών των δύο, μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να παίρνει έκταση και να αναπαράγεται από πλειάδα άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Το ThrakiSportS, αν και όπως διευκρινίσαμε δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει, δεν έχει λόγο και να αμφισβητήσει τα όσα γράφονται, για αυτό και με τις απαραίτητες επιφυλάξεις δημοσιεύει το «πικάντικο» κείμενο, έστω και αν σε ορισμένα σημεία έχει εμφανείς ανακρίβειες, όπως στην αναφορά ότι η ομάδα της Κομοτηνής είναι τελευταία στην βαθμολογία:

«Κρίση μεγάλη βιώνει ο Πανθρακικός. Αυτό το γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα της Κομοτηνής, ο δεύτερος σύλλογος που εκπροσωπεί τη Θράκη στη Super League είναι τελευταίος και εδώ και πολύ καιρό γνωρίζει τη μοίρα του που δεν είναι άλλο από τον υποβιβασμό. Δεν περιμέναμε όμως ότι μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ότι θα γινόταν τόσος μεγάλος χαμός.

Όπως έπιασαν οι κοριοί μας από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ακούγονταν φωνές, χτυπήματα και πολλά γαλλικά… Οι απειλές ποδοσφαιριστών που πιάστηκαν στα χέρια ακούγονταν μέχρι έξω. «Άει γ@μήσ0y μ@λ@κ@», έλεγε ο ένας, «θα σου γ@μησw» απειλούσε ο άλλος. Μάλιστα παίκτες που άκουσαν τί συνέβαινε έτρεξαν εισερχόμενοι από τη φυσούνα και έλεγαν «πάμε μέσα να τους χωρίσουμε, αυτοί πλακώνονται».

Ελπίζουμε να μην επεκτάθηκε πολύ το επεισόδιο και απλά να ήταν από την ένταση του παιχνιδιού, στο οποίο ο Πανθρακικός ήταν άφαντος».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected