Football League

Ποδοσφαιριστές Παναιγιάλειου : “Πλέον δεν αντέχουμε άλλο!”

f55b3ed685578a9f90b45f263452bb84_L-e1450442727269Μάταια περίμεναν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Παναιγιαλείου να πληρωθούν, όμως εισέπραξαν μόνο…υποσχέσεις.

Η νέα διοίκηση είχε υποσχεθεί πληρωμές στις 10 Μαρτίου, ακολούθως μετέφερε την ημερομηνία αυτή για τις 13/03 και στη συνέχεια δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι το Σάββατο θα μοιράζονταν… 2.500 ευρώ για να περάσουν το τριήμερο! Ωστόσο, ούτε αυτό συνέβη, με αποτέλεσμα την Τρίτη (15/03) να ξεκινήσει αποχή από τις προπονήσεις.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέφεραν:

«Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και όντας απλήρωτοι για πολλούς μήνες, σεβόμενοι τον κόσμο της ομάδας και την ιστορία της, υπερβάλαμε εαυτούς ώστε η ομάδα αγωνιστικά να είναι αντάξια της ιστορίας της. Πέρα όμως από όλα αυτά υπάρχει και το θέμα επιβίωσης. Δυστυχώς οι υποσχέσεις της διοίκησης ότι θα έμπαιναν τα χρήματα την περασμένη βδομάδα ούτως ώστε να έχουμε την δυνατότητα εμείς και οι οικογένειές μας να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες μας, αποδείχθηκαν απλά υποσχέσεις.

Εύλογα δεν πιστεύουμε παρά τις διαβεβαιώσεις ότι την επόμενη βδομάδα θα κατατεθούνε χρήματα. Δυστυχώς κανείς δεν σέβεται τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους. Με αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις και διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση της ομάδας που δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο δηλώσεις ακούμε και ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν βλέπουμε. Πλέον δεν αντέχουμε άλλο. Ζητάμε από την διοίκηση και τους υποψήφιους επενδυτές να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για μας και όχι με ατέρμονες συζητήσεις και υποσχέσεις. Δεν μας αξίζει ο εμπαιγμός.

Με βάση τα ανωτέρω αποφασίσαμε ομόφωνα να απέχουμε από τις προπονήσεις έως ότου τακτοποιηθούνε οικονομικά όλες οι εκκρεμότητες. Οι μόνοι που είναι μαζί μας είναι ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου στον οποίο αισθανόμαστε υπόλογοι και του ζητούμε να μας στηρίξουνε με την παρουσία τους κοντά μας διότι έχουμε ένα κοινό, την αγάπη και το σεβασμό για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ και την ιστορία του. Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected