Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης 0-1

DSC_0027-604x384Νίκη στο…παρά ένα για τον Νέστο Χρυσούπολης, παρά το γεγονός πως μετέβη στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι Παπαδάτος, Δεσύλλας και Λάσπατζης δεν κατάφεραν τελευταία στιγμή να ενσωματωθούν στην αποστολή, ενώ ο σκόρερ του χρυσού τέρματος, Λαζαρίδης, αγωνίστηκε με πυρετό.

Στο 49` μάλιστα τραυματίστηκε ο Μελισσόπουλος, ωστόσο η ομάδα της Χρυσούπολης κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και να ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 89ο λεπτό, με μακρινό σουτ του Λαζαρίδη, ο οποίος σημάδεψε το “παραθυράκι”. Ο τερματοφύλακας Ζιάκας των γηπεδούχων ήταν αλάνθαστος μέχρι το χρονικό σημείο του τέρματος και σημείωσε πολλές καθοριστικές αποκρούσεις σε σουτ των Μπουλγούρα στο 11`, Μκρτσιάν στο 13` και 65, Κούτεφ στο 66`.

Ο Ηρακλής απείλησε στο 6ο λεπτό με τον Ζυγκερίδη, ενώ και στο δεύτερο μέρος έφτασε απειλητικά στα καρέ του Καραβελίδη.

Συνθέσεις

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Ζιάκας , Βοσνιάδης, Καραπέτρος, Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Βόσδου, Μαυρίδης  (75΄ Χιονίδης), Κραγιόπουλος, Ζυγκερίδης , Ντουτσαρίδης, Λιόνης (83΄ Δ. Παπαδόπουλος).

Νέστος Χρυσούπολης : Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης , Γαμβρέλης, Τσίτσης (15΄ λ.τ. Λαζαρίδης ), Μελισσόπουλος (49΄ λ.τ. Τζοσκούν), Γκατζολάρι, Μκρτσιάν, Κούτεφ (92΄ Κούτρας), Μαρκάκης.

*με στοιχεία από το proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected