Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πιερικός 0-1 (photos)

f72d56878a13360f96221194dd4646c6_P1110421Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Πιερικό με 0-1 με το σκορ να διαμορφώνεται από τα πρώτα λεπτά του ματς.

Η ομάδα της Λάρισας παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι που ήταν σχεδόν μια κατηγορία. Το συγκρότημα του Γιώργου Καλτέκη δεν κατάφερε να πάρει κάτι από ένα τόσο κρίσιμο ματς και σίγουρα η συνέχεια γίνεται δυσκολότερη για την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία,

«Ήρωας» ο τερματοφύλακας Φιρινίδης του Πιερικού που έδωσε την ομάδα της Πιερίας όταν χρειάστηκε. Εκτός του γκολ ο Πιερικός είχε παθητικό ρόλο στο ματς και σίγουρα δεν ικανοποίησε αλλά πήρε το τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Ο Πιερικός στην μοναδική ευκαιρία ουσιαστικά σημείωσε γκολ. Από την άλλο ο Οικονόμος είχε κάποιες ευκαιρίες και «φωνάζει» για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Οικονόμος ήταν πολύ ανώτερος, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε. Ο Πιερικός κοίταξε να διαχειριστή το υπέρ του γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

4’ ΓΚΟΛΕκτέλεση φάουλ του Κουρούπη, προβολή του  Ανδρέου  διώχνει ασθενώς ο Γούπος με τη μπάλα να φτάνει στον Κωνσταντίνου που χωρίς πρόβλημα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του Πιερικού.

14’ Δυνατό σουτ του Κατσιαμήτα, αριστερά έξω από την περιοχή έφυγε ψιλά άουτ

21’ Εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνου στα χέρια του Γούπου.

25’ Μακρινό σουτ του Καμπέρη, ψιλά άουτ.

30’ Σουτ του Καμπέρη λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

36’ Σουτ του Καμπέρη στην κίνηση δεξιά μέσα από την περιοχή μπλόκαρε σταθερά ο Φιρινίδης.

38’ Εκτέλεση φάουλ του Καμπέρη από δεξιά ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Φιρινίδης.

41’ Σουτ του Αγρόδημου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικού και καταλήγει πλάγιο.

44’ Πολύ καλό σουτ του Καραγκούνη με δυσκολία σε κόρνερ ο Φιρινίδης.

45+1’ Φάουλ από δεξιά (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι) για τον Οικονόμο με τον Καμπέρη, με γροθιές διώχνει ο Φιρινίδης.

47’ Σουτ του Κατσιαμήτα, σε κόρνερ ο Γούπος.

70’ Σουτ από πλάγια δεξιά ο Καράμπελας, εντυπωσιακή απόκρουση από τον Γούπο.

78’ Ο Βελετάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με σουτ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαρόπουλος (Ημαθίας), Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Παπαδάκης (Ημαθίας).

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Καλτέκης – Φώλλας): Γούπος, Παπαγεωργίου, Μαχαίρας (61’ Μάνικος), Σιάτρας (46’ Βελετάνης), Κορομηλάς,  Αγρόδημος, Καμπέρης,  Γκαμπέτας, Σενκάι (74’ Τσάτσος), Καραγκούνης, Μπαλής.

Πιερικός (Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Κατσιαμήτας, Τσιώλης, Καράμπελας (87′ Γιαλαμίδης), Πέεφ (71’ Αποστολίδης).

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected