Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Δωτιέας Αγιάς 2-1

DSC_0082Αιφνιδίασε την Πύδνα ο Δωτιέας αφού προηγήθηκε μόλις στο 2ολεπτό του αγώνα του Κίτρους με την ομάδα του Αποστόλη Στύλου όμως να παίρνει τελικά τους 3 βαθμούς της νίκης αφού πέτυχε δύο τέρματα, ήταν καλύτερη αλλά και… καρδιοχτύπησε λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Έτσι η ομάδα της Πιερίας επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την Κυριακάτικη ήττα από τον Πιερικό στο Ά ΔΑΚ.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από την ομάδα της Λάρισας αφού ο Τανάκα μόλις στο 2ο λεπτό με σούτ από μακριά έγραψε το 0-1.

Η Πύδνα πίεσε για την ισοφάριση κι αυτή ήρθε στο 25΄με τον Τσιούνη που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 55΄. Η ανατροπή έγινε στο 59΄με φοβερό σουτ του Δήμα στο «γάμα» της εστίας Μάλτζαρη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Κι ενώ η ομάδα του Στύλου έχασε ευκαιρίες για το 3-1 με τους Μακράκη, Σαβελίδη, Καμπλιώνη και Κυπαρίσση, λίγο έλειψε στο 92΄ο Τσιρογιάννης να παγώσει το ήδη υγρό και βαρύ γήπεδο του Κίτρους, όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Ταταρίδη και πλάσαρε για να σώσει από βέβαιη παραβίαση την εστία του ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κι να παραμείνει το 2-1.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Κουσιόπουλος, Δήμας, Παυλίδης (73′ Χάμος), Καμπλιώνης, Μακράκης (86′ Σαβελίδης), Τσιούνης (55′ λ.τ Κυπαρίσσης).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Μάλτζαρης, Λάϊος, Γούτος, Τσακάλι (45′ Σούλη), Κόκκας (75′ Καραγιάννης), Ντακούλας, Μανακούσιος, Τανάκα (45′ Τσιρογιάννης), Πέδρο, Γκουντρουμπής, Τσατσαλίδης.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected