Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (1ος όμιλος) Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 4-1

8e8ac9405ee3436e8b699954085ae971_LΠολύ εύκολα όπως άλλωστε αναμενόταν, η Δόξα, παρουσία 250 περίπου φιλάθλων, επικράτησε με σκορ 4-1 τον Έβρο Σουφλίου και προκρίθηκε στην 3η φάση του θεσμού του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

Ο τελικός της περιφέρειας μας θα γίνει στις 30/3 και πάλι σε νοκ άουτ ματς με τους “μαυραετούς” να υποδέχονται τον Νέστο Χρυσούπολης που θυμίζουμε ότι είναι η ομάδα που πέρσι κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος ερασιτεχνών, στόχο που έχει επίσης θέσει για φέτος η Δόξα.

Κορυφαίος ο Σάντος

Στο αγωνιστικό μέρος, το ματς δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική. Η Δόξα παρά το γεγονός ότι έπαιξε με 10 αλλαγές παικτών σε σχέση με το νικηφόρο 2-0 του Σαββάτου επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το πρωτάθλημα, επέβαλλε τον ρυθμό της, έπαιξε σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο με συνδυασμούς και την μπάλα κάτω και από την στιγμή που πέτυχε το 1-0 στο 37’ με τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου(μαζί με τον Κώστα Κανετίδη) τον Βραζιλιάνο Σάντος, το έργο της έγινε πιο εύκολο.

Τα πάντα κρίθηκαν με τα δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του β’ μέρους από τους Μουτεσίδη και Κανετίδη, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Ζυγκερίδη και το ματς έκλεισε με το εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κανετίδη στο 71’.

Ευχάριστος “πονοκέφαλος” για τον Κώστα Βασιλακάκη η 11αδα που θα επιλέξει την Κυριακή για το εντός έδρας ματς με τον Καμπανιακό, με τους Βραμέντζαλη, Κανετίδη, Πετρόπουλο και Σάντος να διεκδικούν με την χθεσινή τους απόδοση θέση στο αρχικό σχήμα.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

Στο 2’ κάθετη πάσα του Κελεσίδη ο Κονταξής βγαίνει πλάγια, ο Μπινόπουλος με τα πόδια και διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 4’ σέντρα του Πετρόπουλου κεφαλιά του Μαρκόπουλου άουτ.

Στο 6’ μακρινό σουτ του Ζυγκερίδη διώχνει σε κόρνερ ο Καράδαης.

Στο 18’ σουτ του Πετρόπουλου μπλόκαρε ο Μπηνόπουλος.

Στο 26’ μακρινό σουτ του Χιζανασβίλη άουτ.

Στο 31’ καλή συνεργασία Κανετίδη – Πετρόπουλου, διώχνουν οι αμυντικοί του Έβρου, καλό σουτ έξω από την περιοχή του Κελεσίδη λίγο άουτ.

Στο 35’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μαρκόπουλου γυριστή κεφαλιά του προωθημένου Βραμέντζαλη δύσκολα με γροθιές διώχνει την μπάλα ο Μπινόπουλος.

Στο 37’ ΓΚΟΛ! ωραία προσπάθεια και σέντρα του Κονταξή, μπαίνει στη φάση και με το γόνατο την σπρώχνει στα δίχτυα ο Σάντος για να κάνει το 1-0 για τους μαυραετούς.

Στο 38’ πάσα του Μαρκόπουλου κάθετη, ο Σάντος τσίμπησε την μπάλα προ του εξερχόμενου Μπινόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 51’ καλό γύρισμα του Μπάμπουρα, σουτ του Μαρκόπουλου διώχνει με γροθιές ο Μπινόπουλος.

Στο 53’ ΓΚΟΛ! σέντρα του Κανετίδη και ο Μουτεσίδης εύκολα από κοντά θα κάνει το 2-0 για την Δόξα.

Στο 54’ ΓΚΟΛωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά από τον Κώστα Κανετίδη και το 3-0 για την Δόξα.

Στο 59’ σέντρα του Μουτεσίδη κεφαλιά από κοντά του Μαρκόπουλου πέφτει και μπλοκάρει την μπάλα ο Μπινόπουλος.

Στο 60’ ΓΚΟΛ! ανατροπή του Ζυγκερίδη από τον Κελεσίδη, πέναλτι που εκτελεί ο παθών και μειώνει σε 3-1.

Στο 66’ καλή σέντρα του Σάντος σουτ του Μπάμπουρα μέσα από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια.

Στο 71’ ΓΚΟΛ! μακρινή μπαλιά του Μπάμπουρα, λάθος έξοδος του Μπινόπουλου που με το κεφάλι τροφοδοτεί τον Κανετίδη που με εξαιρετικό μακρινό σουτ στην άδεια εστία διαμορφώνει το τελικό 4-1 για την Δόξα.

 

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Καράδαης, Βιτλής, Βραμέντζαλης, Μπάμπουρας, Πετρόπουλος, Κανετίδης, Κονταξής (38’ Μουτεσίδης), Κελεσίδης (67’ Στόικος), Μαρκόπουλος (69’ Γαϊδαρτζής), Σάντος, Παπαζούδης.

Έβρος Σουφλίου : Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Ζάχος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Πετκίδης (57’ Φακίτσας), Μεμέτ, Δραγανίδης, Μερζίκας, Χιζανασβίλη (56’ Τζελέπης), Ζυγκερίδης (75’ Δροσάκης).

sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected