Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (2ος όμιλος) Μακεδονικός – Εθνικός Αγιονερίου 1-3 (photos)

31661ac14ff7dac209b843de6466ba80_XLΟ Μακεδονικός αν και προηγήθηκε στον αγώνα με το Αγιονέρι, δεν τα κατάφερε και ολοκλήρωσε σήμερα τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο ερασιτεχνών, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον Εθνικό

Η ομάδα του Γιώργου Αβραμίδη προηγήθηκε στον αγώνα με τον Γιάννη Παπαποστόλου στο 34ο λεπτό, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου ισοφάρισε το σκορ με τον Παπαδημητρίου και τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα έκανε την ανατροπή με τον Δρόσο. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κοτσαρίδης λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα.

Ο Μακεδονικός πλέον, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, όπου βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το Αγιονέρι μετά και την πρόκριση επί του Μακεδονικού, θα αντιμετωπίσει για την τρίτη αγωνιστική του κυπέλλου τον Απόλλων Κρύας Βρύσης.

 

Συνθέσεις

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αβραμίδης): Καραβελίδης, Μπασκάκης (65’ λ.τ Πουρσανίδης), Παπαδόπουλος (90’ Λυκίδης), Αντωνιάδης, Κουτίνης (55’ λ.τ Πόπτσης), Τσιαμπάζης, Πεχλιβάνης, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης, Παπαποστόλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Διλμπέρης): Γιώτας, Δαλιανόπουλος, Μαργαρίτης, Λουϊζίδης, Μιλκούδης, Μητσιός (46’ Στεφανίδης), Πιπινίκας (60’ Κοτσαρίδης), Κουκουλέκης, Φραγκής (46’ Δρόσος), Μπουζούρας, Παπαδημητρίου.

περισσότερες φωτογραφίες στο pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected