Κατηγορίες
Διάφορα

Μπουφανάκι, κλειδιά, κινητό και όλοι στο “Cafe στο 90′” για το Europa League!

gaal_klopp_17032016Μεγάλα ματς στο Europa League, μεγάλη βραδιά που ξεκινά στις 20.00 για το “Cafe στο 90″” στον Σταυρό Ημαθίας!

Στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Λίβερπουλ, ενώ με το… ενάμισι πόδι στα προημιτελικά είναι η Ντόρτμουντ, που παίζει στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Μικρό προβάδισμα για Λάτσιο, «εμφύλιος» στην Ισπανία ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπιλμπάο.

Στο «Θέατρο των Ονείρων» γράφεται το δεύτερο και … τελευταίο κεφάλαιο του εκπληκτικού αγγλικού «εμφυλίου» που προέκυψε στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ με το 2-0 από το πρώτο ματς στο «Άνφιλντ» έχει το πάνω χέρι στην κόντρα με τους «κόκκινους διαβόλους», ο Κλοπ ξέρει ότι η ομάδα του έχει ανάγκη από διαχείριση του ματς, όμως ο Φαν Χάαλ έχει πλέον το αίσθημα της εκδίκησης και η συνέχιση της πορείας της ομάδας του στον θεσμό θα μπορέσει να δώσει στη Γιουνάιτεντ ηρεμία…

Η Τότεναμ μετά το εις βάρος της 3-0 από τη Ντόρτμουντ στο «Signal Iduna Park» έδειξε ξεκάθαρα πως επέλεξε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και όχι να προσπαθήσει να χωρέσει σε αυτή την 12212322_10208552337391072_1376942467_nπροσπάθεια και τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη, υποδέχεται τη Βασιλεία μετά το μεταξύ τους 0-0 στο πρώτο ματς που αφήνει παν ενδεχόμενο ανοιχτό, ενώ, τίποτα δεν διασφαλίζει και για την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 1-0 επί της Βαλένθια, ενόψει του αποψινού επαναληπτικού στο «Μεστάγια».

Έχει το εκτός έδρας γκολ αλλά θέλει προσπάθεια η Λάτσιο που είχε φύγει με το 1-1 από την έδρα της Σπάρτα Πράγας, θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα η Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Μπράγκα στην Πορτογαλία, εμπνέει σιγουριά το 2-0 της Βιγιαρεάλ που φιλοξενείται από τη Λεβερκούζεν.

Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση η Σαχτάρ λόγω του 3-1 επί της Άντερλεχτ…

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βιγιαρεάλ (20:00)

Λάτσιο – Σπάρτα Πράγας

Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Άντερλεχτ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:05)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Μπράγκα – Φενέρμπαχτσε

Σεβίλλη – Βασιλεία

Τότεναμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected