Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Δεύτερη ήττα για τα κορίτσια στην Elite Round

21d8c3ab-40ba-4b29-b4a8-e2fc58be755c_slideΔεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στο πλαίσιο των αγώνων της για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, αυτή τη φορά από τη Φινλανδία με σκορ 0-1.

Ο αγώνας κρίθηκε στο 70ο λεπτό, όταν η Γούλα ανέτρεψε την Ράνταλα μέσα στην περιοχή της Εθνικής, καταλογίστηκε πέναλτι από την Ουαλή ρέφερι Σέριλ Φόστερ και μαζί η διεθνής αμυντικός μας είδε την κόκκινη κάρτα. Η Τούλκι ευστόχησε από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ για τη Φινλανδία, γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα της να πάρει τη νίκη.

Οι νεαρές διεθνείς παρά την υπερπροσπάθεια που έκαναν έστω και με δέκα παίκτριες στα 14 λεπτά που παίχτηκαν (μαζί με τις καθυστερήσεις) έως το τέλος του ματς, δεν κατάφεραν να πάρουν έστω την ισοπαλία, αφού η γκολκίπερ των Φινλανδών, η Μαγιασάαρι, σταμάτησε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ελληνικής ομάδας.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ιταλία επικράτησε 2-0 της Ολλανδίας. Επόμενο ματς για την Εθνική στις 20/3 με την Ολλανδία ενώ η Ιταλία αντιμετωπίζει τη Φινλανδία.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μαγιασάαρι- Ιμόνεν, Λαπαλάινεν (68′ Νίρχινεν), Πιετικάιενεν, Ρούστι (41′ Λάσας), Ράνταλα, Σιόχολμ, Πικουγιάμσα, Τενκάνεν (56′ Νίστρομ), Τούλκι, Πεουκούρινεν.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση- Πούλιου (60′ Δρακωνάκη), Κατιρτσίδου (73′ Καπνίση), Τσακίρη, Πίτσιου, Καραπέτσα, Γούλα, Χατζηνικολάου, Γάτσιου (70′ Σαχινίδου), Τζιώρα, Πατερνά.

*ΣΗΜ: Στους αγώνες διοργανώσεων της UEFA U-17 η διάρκεια κάθε ημιχρόνου είναι 40 λεπτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected