Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής ΕΟ Νέων – 3η Περιφέρεια VS 4η Περιφέρεια 2-2

timthumbΈπειτα από ένα πολύ καλό παιχνίδι η αναμέτρηση της 3η με τη 4η Περιφέρεια στη κατηγορία των Νέων δεν ανέδειξε νικητή καθώς οι ομάδες ανεδείχθησαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο Μίκρας (πλαστικό) της ΕΠΣ Μακεδονίας και είχε εξαιρετικό ρυθμό καθ όλη τη διάρκεια του. Από την ΕΠΣ Ημαθίας, στην αποστολή της ομάδας βρέθηκαν οι Δημήτρης Δίντσης, Χάρης Περπερίδης και Βασίλης Τσιμόπουλος, με τον τελευταίο να αγωνίζεται βασικός κάτω από τα δοκάρια.

Σκόρερ: Μπόνιος (27’), Μπαλικτσής (45’ – 81′), Τριανταφύλλου Β. (85’).

Συνθέσεις

3η περιφέρεια (Μεταξάς): Τσολακίδης, Γκιάτας, Γεωργιάδης, Ζαφειρίου, Λιτσένη (86′ Κουτσάγιας), Δουλγέρης, Προκοπίου-Λεσσές, Κοντοπούλης, Ευθυμιάδης (63′ Πέρρος), Μπαλικτσής, Τριανταφύλλου.

4η περιφέρεια (Καρακώστας): Τσιμόπουλος, Χαρισίου, Τουλίκας, Λαμπίρης, Μπαλτζής, Μπατσής (46 ‘ Τσιμήτρης), Πιτσιάβας, Σαλτσίδης, Φασούλας, Καταχιώτης (76′ Τριανταφύλλου Β.), Μπόνιος (46’ Ναρίνογλου).

*Δυστυχώς, δεν υπάρχει πληροφόρηση για το ποιοι παίκτες από την Ημαθία κλήθηκαν στην ομάδα της Περιφέρειας, ούτε για το πρόγραμμα των αγώνων. Ενημερωθήκαμε σχετικά από γονείς και αλιεύσαμε το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου αγώνα από το stathis1963.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected