Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προπόνηση του ΑΣ Ειρηνούπολης ενόψει του ντέρμπι τίτλου (photos+vid)

Δύο 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει κατά συντριπτικό ποσοστό τον φετινό τίτλο, το SportsUp βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ζερβοχωρίου όπου πραγματοποιήθηκε η προτελευταία προπόνηση του ΑΣ Ειρηνούπολης ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα.

Η προπόνηση διεξήχθη στο γειτονικό γήπεδο λόγω της σποράς που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου, ωστόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος αποτέλεσε εμπόδιο μετά την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών. Οι 20 και πλέον ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας (απουσίαζε μόνο ο Θεόδωρος Καρυπίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) έδωσαν κανονικά το παρόν, σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε διπλό, τακτική ανάλυση αλλά και στημένα.

Ατομικό πραγματοποίησε ο στρατευμένος Γιώργος Συμεωνίδης ενώ δεν υπάρχουν απουσίες από τιμωρίες ή τραυματισμούς για την αναμέτρηση στο ΔΑΚ Νάουσας.

Στην κάμερα του SportsUp μίλησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μαντζιαρίδης, ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία ενόψει του Σαββάτου, ο Σπύρος Σταματέλος που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα και γνωρίζει όσο κάθε άλλος την ιδιαιτερότητα του μεθαυριανού αγώνα αλλά και ο Κώστας Βούλγαρης, ένας από τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται φέτος ο νεαρός τεχνικός.

Στις δηλώσεις τους on camera, κοινή συνισταμένη ήταν η ηρεμία που υπάρχει μεταξύ των παικτών, τονίζοντας από κοινού πως η ομάδα θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη όπως άλλωστε θα γινόταν και σε κάθε άλλη περίπτωση.

Ας δούμε το βίντεο από τη σημερινή προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected