Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Super League – Ανάστατοι στον Πανθρακικό, φήμες για ομαδικές προσφυγές!

Χωρίς τίτλο1Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει ο Πανθρακικός λίγο πριν περάσει το κατώφλι της Football League.

Η ομάδα της Κομοτηνής, που πλέον βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Γιάννη Χατζηνικολάου, είναι άγνωστο με ποιους παίκτες θα εμφανιστεί όχι απλά τη νέα σεζόν, αλλά ακόμα και στα επόμενα επίσημα παιχνίδια.

Το πρωί κυκλοφόρησε αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα όπου πρωτοσέλιδα προαναγγέλει «κύμα φυγής» (Live Sport). Το ρεπορτάζ της όμως συγκλίνει λίγο ως πολύ με αυτό που έχουν σχεδόν όλα τα αθλητικά έντυπα αλλά και οι ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, που δεν περιορίζονται μόνο στην αναπαραγωγή των επίσημων ανακοινώσεων.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι σοβαρά και τα χρωστούμενα έχουν αρχίσει να γίνονται πολλά και σε πολλούς. Το αποτέλεσμα είναι αυτήν την στιγμή να αποτελεί ερωτηματικό με ποιους ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν οι «πράσινοι» στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η αποτυχημένη φετινή σεζόν.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια και οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους, με αρκετούς από αυτούς να είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν ακόμα και άμεσα, λένε οι πληροφορίες. Μάλιστα, με δεδομένες τις εξελίξεις, την Τετάρτη  υπήρξε συνάντηση του αρχηγού Αντώνη Λαδάκη με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου Τάσο Καραογλάνη για το θέμα των οφειλών.

Οι πληροφορίες που μεταφέρονται μέσω του thrakisports.gr λένε ότι «δεν υπήρξε η παραμικρή δέσμευση από την πλευρά της διοίκησης». Όπως μάλιστα αανφέρει το Goal, «αυτό προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των παικτών, οι περισσότεροι εκ των οποίων αναμένεται να καταθέσουν προσφυγές για την εξασφάλιση των χρημάτων τους», με τον αρχηγό λόγω και θέσης, ενδεχομένως και να δίνει πρώτος το παράδειγμα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected