Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Με κόσμο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή, έγινε δεκτή η ένσταση

klaooys_Οριστικά με τον κόσμο του θα υποδεχθεί την Καλλονή ο ΠΑΟΚ στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής, καθώς «έπεσε» η τιμωρία του για το αντικείμενο στον Λαζαρίδη.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε δεχθεί αντικείμενο από την εξέδρα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League είχε τιμωρήσει με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τον «Δικέφαλο», ωστόσο, η απόφαση άλλαξε σε πρόστιμο, έπειτα από την προσφυγή του ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν με τον κόσμο τους στο πλευρό τους στον αγώνα που έπεται με την ΑΕΛ Καλλονής στην Τούμπα και μάλιστα, από την στιγμή που δεν «έκλεισαν» οι εξέδρες, ο ΠΑΟΚ δεν είναι υπότροπος για τα όσα έγιναν στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει πως όποια ποινή επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς, που αναμένεται να είναι βαριά, δεν θα διπλασιαστεί.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected