Κύπελλο Ελλάδος

ΕΔΩ σε θέλω κάβουρα (σ.σ. Κοντονή)…

fifaΜετά από σχετικές κινήσεις της ΕΠΟ, η οποία ψάχνει «συμμαχία» κατά Κοντονή για να ξαναρχίσει το Κύπελλο Ελλάδας, η FIFA στέλνει έγγραφο με το οποίο δίνει δύο εβδομάδων προθεσμία για να γίνουν οι ημιτελικοί!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ήδη βρει τους «συμμάχους» της ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής της στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με την οποία επιθυμεί να κριθεί από το ΣτΕ αντισυνταγματική η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήδη, η FIFA τάχθηκε υπέρ της, ενώ υπάρχουν κι άλλοι θετικοί «μάρτυρες». Το SDNA έχει το ρεπορτάζ…

kontonis4Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA αποφάσισε να στείλει επιστολή στις ελληνικές αρχές, υπογεγραμμένη από την FIFA και την UEFA, ζητώντας να ανακαλέσει την απόφαση ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας εντός δύο εβδομάδων από τη στιγμή που θα κοινοποιηθεί αυτή η απόφαση. «Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, τα αρμόδια όργανα της FIFA θα εξετάσουν κυρώσεις», αναφέρει η σχετική απόφαση της FIFA.

Ζητάει έγγραφα κι από Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΟΤΕ TV

Παράλληλα, έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη από FIFA και UEFA, τους συνήθεις δηλαδή «συμμάχους» της στην κόντρα με την Πολιτεία, η EΠO έχει στραφεί επίσης σε Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΟΤΕ TV, από τους οποίους έχει ζητήσει να υποστηρίξουν εγγράφως τις θέσεις της στο ΣτΕ! Ουσιαστικά, δηλαδή, να καταθέσουν ως «μάρτυρες» υπέρ της και εναντίον του υφυπουργείου Αθλητισμού!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, τόσο οι δύο ομάδες όσο και το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, διατίθενται να υποστηρίξουν την ΕΠΟ και να στείλουν τα σχετικά έγγραφα!

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 29 Μαρτίου (9:30 το πρωί).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected