Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Αστέρας Τρίπολης Κ20 – Ολυμπιακός Κ20 0-1 (vid)

Χωρίς τίτλοΝικηφόρα πέρασε και από την Τρίπολη η ομάδα Νέων Κ20 του Ολυμπιακού καθώς επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Αστέρα, στο παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος K20 Super League.

O αγώνας ήταν πολύ σκληρός και επεισοδιακός και διακόπηκε για 10′ πριν από την συμπλήρωση του εικοσάλεπτου λόγω επεισοδίων, με τον διαιτητή να αποχωρεί. Τελικά επέστρεψε και δόθηκε συνέχεια. Από το 20′ ο Αστέρας έπαιξε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μαργαρίτη (2η κίτρινη).

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 56΄ από τον Γιάννη Λάτσι με πλασέ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός  μετά από 23 αγώνες στη διοργάνωση έχει να επιδείξει 21 νίκες και 2 ισοπαλίες και παρότι έχει έναν αγώνα λιγότερο από τον ΠΑΟΚ είναι στο +6 στη βαθμολογία και διατηρείται  αήττητος και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε μετά από τον αγώνα: “Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε. Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη αρκετά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Τίποτε δεν είναι εύκολο”.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Μαργαρίτης, Ζήσης Γ., Μάνος, Μακροστέργιος, Νάτσης, Παπαγεωργίου, Χάδιαρης, Συρεγγέλας, Tσιώλης, Γκρόσιος . Επαιξαν και οι: Κατσικαδάς, Kονίδας, Bουτσελάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Τόλι, Ρέτσος, Σάλιακας, Φουάσης (61′ Βατουσιάδης), Μεγαρίτης, Πλέγας (72′ Βάρκας), Βρουσάι (80′ Χαντζάρας), Μανθάτης, Ανδρούτσος, Λάτσι.

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected