Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γαλλία – Χάος και ξύλο μετά τη βαριά ήττα της Μαρσέιγ! (vids)

rennes-goal-celebration-03182016_1h9rej5fuxzyu1nomsd6khw95k

Η συντριβή στο «Βελοντρόμ» από την Ρεν με 2-5 έκανε τους οπαδούς της Mαρσέιγ να ξεσπάσουν κατά πάντων!

Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από νωρίς. Η Μαρσέιγ δεν είχε κερδίσει εντός έδρας στα τελευταία 12 παιχνίδια στο «Βελοντρόμ» (από τις 13 Σεπτεμβρίου) και οι οργανωμένοι οπαδοί της είχαν κηρύξει αποχή. Όσοι πήγαν στο γήπεδο (περίπου 40.000) είδαν την Μαρσέιγ να διασύρεται από την Ρεν και ξέσπασαν.

Εκτός από το ειρωνικό πανό προς τον Μίτσελ “Η… Ρεάλ σε περιμένει”, οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας τα είχαν και με την ιδιοκτήτρια Μαργκαρίτα Λουί-Ντρεϊφίς, την  οποία κάλεσαν να παραδώσει τα ηνία του συλλόγου με το εξής μήνυμα: “Καταστρέψατε τα όνειρα μας. Πουλήσατε το πάθος μας. Σκοτώνετε την Μαρσέιγ. Σπάστε!”

Στο γήπεδο τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Στο 14ο λεπτό η Ρεν είχε φτάσει το σκορ ήδη στο 0-3 (4’ Γκουρκίφ, 9’ Ντιανέ, 14’ Ντεμπελέ) και οι οπαδοί της ομάδας από την Μασσαλία πήγαν να μπουν μέσα στο γήπεδο, κάτι που απέτρεψε η παρουσία της αστυνομίας, σε σκηνές πρωτοφανείς.

Η Μαρσέιγ μείωσε προσωρινά σε 2-3 (20’ Τοβέν, 50’ Ρολάντο), όμως η κατάρρευση συνεχίστηκε ε την Ρεν να σκοράρει δύο ακόμα φορές με τους Γκουρκίφ (59’), Τζιοβάνι Σίο (77’), φτάνοντας το σκορ στο 2-5, που έφερε νέα λαϊκή έκρηξη στο τέλος του ματς.

Πλέον η θέση του Μίτσελ είναι κάτι παραπάνω από επισφαλής, ενώ δύσκολη αναμένεται να είναι και η αποχώρηση των παικτών,  αφού οι οπαδοί της Μαρσέιγ περιμένουν έξω από το γήπεδο με άγριες διαθέσεις.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected